Έχει σπουδάσει στην ιδιωτική σχολή "le monde" μαγειρική και έχει εργαστεί σε πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια, τόσο στην Ερμιονίδα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Για τέσσερα χρόνια εργάστηκε και στο Παρίσι δίπλα σε καταξιωμένους σεφ σε γνωστά εστιατόρια.
Έχει συμμετάσχει και στο master chef.
Το 2010 επέστρεψε στον τόπο του, το Κρανίδι και από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με την οικογενειακή του επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Ο Γιώργος εκτός από το πάθος του για την μαγειρική τρέφει μεγάλη αγάπη και για τον αθλητισμό.
Έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, την αερόβια άσκηση, τους αγώνες τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων, μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους.
Το 2015 κατάφερε και τερμάτισε το Σπάρταθλον.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από το 2014 με την "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" και το 2019, όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.
Με τη συμμετοχή του στον συνδυασμό της Δυνατής Ερμιονίδας θέλει να συμβάλλει στην ανάδειξη και την ανάπτυξη του τόπου, μέσω του αθλητισμού και της παράδοσής μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!