Social Icons

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου: "Άνθρωποι που δεν πάτησαν το πόδι τους στο Δ. Σ. ζητάνε εκ νέου την στήριξη του κόσμου......"

 Μέσα σε μια προεκλογική περίοδο που δοκιμάζονται η φιλία, η συγγένεια, η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια και ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας του κάθε υποψηφίου, η ειρωνεία και η ‘’μαγκιά’’ περισσεύουν, σαν να πρόκειται για ένα στοίχημα προσωπικό κάποιων και όχι για την ευημερία του τόπου, εγώ επιλέγω και συνεχίζω να μιλάω για έργα και για το καλό της Ερμιονίδας. Με αυτό ασχοληθήκαμε την τρέχουσα θητεία και με αυτό θα συνεχίσω να ασχολούμαι.

Συνεχίζω με ένα αίσθημα αγανάκτησης, όταν ακούω ανθρώπους που διατέλεσαν σε καίριες θέσεις και δεν έκαναν τίποτα απολύτως ή ανθρώπους που δεν πάτησαν το πόδι τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τον κόσμο που τους ψήφισε κατά την τρέχουσα θητεία, να μιλάνε για το καλό της Ερμιονίδας και να ζητάνε εκ νέου την στήριξη του κόσμου μέσα από επαναστατικούς λόγους και αναρτήσεις, θεωρώντας τους εαυτούς τους εξυπνότερους. Οι παλιακές πολιτικές τακτικές έχουν μείνει στο παρελθόν, διανύουμε μια άλλη εποχή και οφείλουμε να εστιάσουμε μόνο στο καλό του τόπου.
Πάμε στα έργα τώρα...
Αφού λοιπόν τελειώσουμε τη βόλτα μας στην παραλία της Μπάλτιζας στο Πορτοχέλι, συνεχίζουμε βορειοδυτικά και βρισκόμαστε στην αρχή της παραλίμνιας οδού, ενός εξίσου ιδανικού σημείου περιπάτου.
Η παραλίμνια οδός λοιπόν, ήταν η δεύτερη ανάπλαση που θέσαμε στην ιεραρχία. Όταν παραλάβαμε η παραλιακή αυτή οδός ήταν στην κυριολεξία ένα χωράφι, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, οι μαρτυρίες των κατοίκων της γύρω περιοχής και των επισκεπτών, καθώς και των γονέων και των αθλητών που πήγαιναν για τις προπονήσεις του στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πορτοχελίου. Λόγω της άσχημης κατάστασης του δρόμου είχαν συμβεί και αρκετά ατυχήματα με δίκυκλα!
Ήταν μια οδός άκρως επικίνδυνη και παρατημένη για πολλά χρόνια!
Ο δρόμος, σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Υπηρεσίας, ήταν κατεστραμμένος για μήκος 500 μ. περίπου.
Έγινε εκσκαφή σε ικανό βάθος για να κατασκευαστεί υπόβαση από σκύρα λατομείου, βάση από 3Α ασφαλτική προεπάλειψη και τέλος ασφαλτική στρώση μεταβλητού πάχους. Λήφθηκαν υπόψη τα κατώφλια για την διαμόρφωση της τελικής στάθμης του δρόμου και δόθηκε επίκλιση, ώστε τα όμβρια να κατευθύνονται προς τη Λίμνη.
Έτσι ολοκληρώθηκε και αυτό το έργο, το οποίο δεν έμεινε στα λόγια, δεν έμεινε στις μελέτες και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έμεινε στο συρτάρι.


Έχουμε φιλότιμο, αγαπάμε έμπρακτα αυτόν τον τόπο, εργαζόμαστε σκληρά με ότι μπορούμε να διαθέτουμε για να παραδίδουμε στους δημότες έργα υποδομών, έργα που κάποιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν, έργα που κάποιοι κάνουν ότι δεν τα βλέπουν και εδώ θα είμαστε να τους τα θυμίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates