Social Icons

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ο Παναγιώτης Μαναριώτης στον Α.Ο.Ερμιονίδας.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μαναριώτη. Ο 39χρονος παίκτης επιστρέφει στην ομάδα μας με στόχο να τη βοηθήσει με την εμπειρία του να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Ο Παναγιώτης Μαναριώτης, που γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1984 και κατάγεται από την Κοιλάδα, έχει «δεθεί» με τον σύλλογό μας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του στο παρελθόν για αρκετές σεζόν, βοηθώντας σημαντικά και στην κατάκτηση της ανόδου για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχει παίξει, ακόμα, σε ΑΟ Κρανιδίου, Σπόρτινγκ, ΑΟ Ζωγράφου, Άργος Ορεστικού, Ιωνικό Νίκαιας, Χαλάνδρι, ΑΟ Κορωνίδας.
Παναγιώτη, καλώς όρισες ξανά στον ΑΟ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδας μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει, επίσης, ότι κοντά στην ομάδα μας θα βρίσκεται και ένας «εργάτης» του συλλόγου, ο Μιχάλης (Mike) Μερτύρης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη φροντιστή στο ανδρικό τμήμα. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates