Social Icons

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Την Πέμπτη (17/08) η «πρώτη» του Ποσειδώνα Διδύμων.

  Η …αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας  του Ποσειδώνα Διδύμων  για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας  ξεκίνησε .

Το ραντεβού για την επίσημη «πρώτη» έχει δοθεί για το απόγευμα (18:30) της Πέμπτης (17/08) στο γήπεδο των Διδύμων . 

Στο μεταγραφικό μέτωπο ήδη έχει αποκτηθεί από την Κορωνίδα Κοιλάδας ο  Αργύρης Αλευράς ο οποίος αναμένεται να δώσει εγγύηση κάτω από τα δοκάρια με την εμπειρία του ενώ  επέστρεψε μετά από ένα χρόνο ο Χρήστος Προσίλης ο οποίος αγωνιζόταν στον Δία Κορυδαλλού. Στην ατζέντα του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κούση και της διοίκησης υπάρχουν ένα- δύο ονόματα τα οποία αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και θα ανακοινωθούν ότα θα κλείσει η συμφωνία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport-Ermionida ήδη έχουν κλειστεί τρία φιλικά παιγνίδια με τον Τροιζηνιακό και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου .

Συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου θα ταξιδέψει στο Κουτσοπόδι όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ . Το επόμενο φιλικό που ακολουθεί είναι στις 3 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Διδύμων με τον Τροιζηνιακό και μία εβδομάδα αργότερα στις 10 Σεπτεμβρίου πάλι στο γήπεδο των Διδύμων με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates