Social Icons

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή του ψαρά" στην Κοιλάδα Ερμιονίδας (Φωτό-Βίντεο).

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/08)  στο λιμάνι της Κοιλάδας , η "Γιορτή του ψαρά", μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με λαϊκό γλέντι που συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός Όμιλος Κορωνίς , ο Σύλλογος Αλιέων ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φράγχθι» , ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, η τοπική κοινότητα και   η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου . 

Η μεγάλη προσέλευση των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής, η εκπληκτική ορχήστρα με ερμηνευτές τον Χρήστο Μενιδιάτη στο λαϊκό και την Μαρία Σκουλά στο νησιώτικο πρόγραμμα , κράτησαν "ψηλά" το κέφι και την διασκέδαση του κόσμου, που χόρεψε και τραγούδησε, απολαμβάνοντας την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά μέχρι τις πρωινές ώρες . 

Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι το εκπληκτικό φαγητό με φρέσκα ψάρια και φυσικά την μοναδική Κοιλαδιώτικη γαρίδα που προσφέρθηκαν σε αφθονία από τους  συνδιοργανωτές. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φράγχθι» Δήμητρα Γκιώνη η οποία καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και στην συνέχεια οι νέοι και οι νέες  της Κοιλάδας χόρεψαν κάτω από ομοβροντίες  βεγγαλικών που έκαναν την νύχτα- μέρα ανοίγοντας το γλέντι . 

Και του χρόνου…..

Φωτορεπορταζ


























 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates