Social Icons

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Την Κυριακή η "πρώτη" της Ενωσης Ερμιονίδας .

 Την Κυριακή (20/08), στις 18:00, στο γήπεδο της Ερμιόνης, έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και του προπονητικού τιμ της ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να αρχίσει η δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24).

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Καβαλιέρη θα ξεκινήσουν τα «βάσανα» για τους παίκτες του συλλόγου μας, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί, με την ομάδα μας να συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση και για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στηρίξτε την ΑΕ Ερμιονίδας και φέτος στη μεγάλη της προσπάθεια, σ’ ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να συνεχίζει την παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό περιμένουν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ από τους φίλους του συλλόγου. Όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα δουλέψουμε σκληρά να διατηρήσουμε την ΑΕ Ερμιονίδας εκεί που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates