Social Icons

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Κορωνίδα Κοιλάδας (Φωτό)

 Την Πέμπτη  (17/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Κορωνίδας Κοιλάδας  για την σεζόν 2023-2024 στο γήπεδο του Κοιλάδας.

Ο Δημήτρης Μπατάκος  είχε την ευκαιρία να δει συγκεντρωμένους και να προπονήσει για πρώτη φορά την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεσή του φέτος για το Πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας . Ένα ρόστερ το οποίο έχει μεγάλες αλλαγές από την περσινή περίοδο αφού παρελθόν αποτελούν ο τερματοφύλακας Αργύρης Αλευράς ο οποίος πήγε στον Ποσειδώνα Διδύμων , ο επιθετικός Γρηγόρης Ταραντίλης ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναυπλιακό ο Αργύρης και Γιάννης Οψιμούλης  οι οποίοι αναζητούν νέους ποδοσφαιρικούς σταθμούς στην καριέρα τους , ο Παπασταύρου και ο Λαλούσης ο οποίος πέρασε σε σχολή στην Πάτρα .

Αντίθετα την φανέλα της Κορωνίδας θα φοράνε την νέα χρονιά ο τερματοφύλακας Σπύρος Πλατής , ο Θανάσης Καλύβας οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί και ο Γιώργος Καλογεράκης ο οποίος τα έχει βρεί σε όλα με την διοίκηση και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Εκτός από αυτούς τους τρείς έχουν βολιδοσκοπηθεί άλλοι τρείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν και αυτοί εντός της επόμενης εβδομάδας..

Το παρόν στην προπόνηση έδωσε φυσικά και η Διοίκηση. Ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιρτσίκος  ευχήθηκε υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, ενώ και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπατάκος ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates