Social Icons

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο-"Εφυγε" ο Αγγελος Κρεμμύδας

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο του ποδοσφαίρου, η είδηση του θανάτου του Άγγελου Κρεμμύδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Εθνικού Πειραιώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών.

Ξεκίνησε από τη Νεάπολη Πειραιά και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Νικαίας,  το 1964 πήγε στον Εθνικό, όπου αγωνίστηκε για περίπου 12 χρόνια. Συνολικά πραγματοποίησε 384 εμφανίσεις και αποτελεί τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, στην Α’ Εθνική.

Στο φινάλε της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, όπου και «κρέμασε» τα παπούτσια του το 1979. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιξε και με την Εθνική ομάδα το 1969, με αντίπαλο την Ρουμανία. Ήταν ένα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μεξικού και είχε διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Όταν σταμάτησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο εγκαταστάθηκε στις Σπέτσες και έγινε προπονητής στον ΑΟΣ Μπουπουλίνα. Επίσης διετέλεσε προπονητής στην ΑΕΚ Κρανιδίου και την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 11 το πρωί στον Άγιο Γιάννη και η ταφή στους Αγίους Πάντες.

Οι ανακοινώσεις των ομάδων 

Μπουμπουλίνα Σπετσών 

Όλα τα μέλη της Οικογένειας, του Αθλητικού Όμιλου Σπετσών ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, εκφράζουμε τον βαθύτατο πόνο και την απέραντη θλίψη μας, για τον χαμό του δάσκαλού μας Άγγελου Κρεμμύδα, ο οποίος διετέλεσε παίκτης στην αρχή και στη συνέχεια προπονητής-δάσκαλος, για πολλά χρόνια του συλλόγου μας.
Καθημερινά, ώρες ατελείωτες, με κρύο, ήλιο, βροχή, ζέστη, για πολλά χρόνια βρισκόταν στο γήπεδο, με μεγάλη υπομονή, απέραντη αγάπη στα παιδιά και πολύ μεράκι, προσπαθώντας να τους μάθει τα μυστικά της στρογγυλής θεάς. Ήταν δε τόσο μεγάλη αγάπη του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που πολλές φορές αναλάμβανε ο ίδιος την μεταφορά τους από το σπίτι στο γήπεδο και επιστροφή.
Πολλές και χρήσιμες πάντα οι συμβουλές του και οι εμπειρίες του, ακόμα και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου του ανήκει.
Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην Οικογένειά του. Η Διοίκηση, οι προπονητές οι παίκτες και οι φίλαθλοι της αγαπημένης του ΜΠΟΥΜΠΟΥ, βρίσκονται σύσσωμοι στο πλευρό σας, αυτές τις δύσκολες ώρες.
Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Εκ του Δ.Σ

Εθνικός Πειραιά

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ αποχαιρετά ένα ποδοσφαιριστή θρύλο, έναν εμβληματικό αρχηγό.

Ο Άγγελος Κρεμμύδας δεν  είναι πια μαζί μας, το ΔΣ του Ομίλου μας απευθύνει στους οικείους του τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια!

Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" αποχαιρετά με οδύνη τον Άγγελο Κρεμμύδα και εκφράζει την βαθιά του λύπη για το θάνατό του.

  Ο Άγγελος, ρέκορντμαν σε συμμετοχές στην Α΄Εθνική με τον Εθνικό Πειραιά, εγκαταστάθηκε στις Σπέτσες και από το 1980 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπουμπουλίνας η οποία διακρίθηκε ιδιαίτερα υπό τις οδηγίες του. Πλήθος παικτών αναδείχθησαν από την αγάπη του και την αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο. 

 Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κορωνίδα Κοιλάδας

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας , νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του πρώην προπονητή μας ('00) Άγγελου Κρεμμύδα.
Ο κυρ-Αγγελος όπως τον φώναζαν χαρακτηριστικά , ήταν ένας ποδοσφαιριστής - θρύλος της Α Εθνικής κατηγορίας τη δεκαετία '65-'75 , που αγωνίστηκε στις ομάδες του Εθνικού και της Παναχαϊκής (1964-1979). Επίσης είχε αγωνιστεί με τις Εθνικές μας ομάδες τη δεκαετία του '60. Ως προπονητής , πρόσφερε πολλά στις ομάδες/ακαδημίες των Σπετσών και της ευρύτερης Ερμιονίδας. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο κυρ-Αγγελε , σ ευχαριστούμε για όλα.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου

«Η οικογένεια του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου  εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή –προπονητή Άγγελου Κρεμμύδα.

Καλή δύναμη στους οικείους του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον
σκεπάσει…».

Καραβολίδα.gr

Εφυγε απο την ζωη ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ μια μεγαλη μορφη του Εθνικου και του Ελληνικου ποδοσφαιρου....καλο ταξιδι γιγαντα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates