Social Icons

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Την Δευτέρα η "πρώτη" του Α.Ο.Ερμιονίδας.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (21/8), στις 18:00, προγραμματίστηκε η πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24).

Ο προπονητής Άκης Καλαϊτζάκης και οι παίκτες θα προσπαθήσουν, μέσω της σκληρής δουλειάς, στο διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας μας, να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ. Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση στοχεύουν στο «χτίσιμο» μιας αξιόμαχης και δυνατής ομάδας, με το «πάντρεμα» των έμπειρων παικτών και του νέου «αίματος» του συλλόγου μας, μετά και τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Τη Δευτέρα (21/8) θα ξεκινήσει, επίσης, το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 16:00, από το κόουτς Άκη Καλαϊτζάκη.
Την ίδια ημερομηνία (21/8) ορίστηκε το πρώτο ραντεβού και για τα γυναικεία τμήματα του ΑΟ Ερμιονίδας. Τα κορίτσια θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή Βαγγέλη Πεταλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates