Social Icons

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026

Α1 Αργολίδας: Πλούσιο θέαμα στην 4η αγωνιστική – Την Τετάρτη η συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Με αρκετά γκολ, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και σημαντικές νίκες ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας. Η Κορωνίς Κοιλάδας, ο Δρεπανιακός Αστέρας και ο Τροιζηνιακός συνέχισαν με νίκες, ενώ οι Σπέτσες πρόσφεραν το πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής, επικρατώντας με 6-3 του Ηρακλή Καρυάς.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Ο Δρεπανιακός Αστέρας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου Παν. Ναυπλίου με 3-2, ενώ ο Τροιζηνιακός επικράτησε εκτός έδρας της Ένωσης Ερμιονίδας με 2-0.

Εντυπωσιακές ήταν οι Σπέτσες, που επικράτησαν με 6-3 του Ηρακλή Καρυάς σε ένα παιχνίδι με εννέα συνολικά τέρματα. Ο Ποσειδώνας Διδύμων πήρε σημαντικό διπλό στα Μέθανα με 2-1, ενώ ο Αργοναύτης Νέας Κίου και ο Πανασιναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Η Κορωνίς Κοιλάδας συνέχισε νικηφόρα, επικρατώντας με 3-0 του Αριστείωνα, ενώ ο Εθνικός Τολού πήρε τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνα απέναντι στον Προίτο. Ρεπό είχε ο Ασκληπιός Επιδαύρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Ατρόμητος Παν. Ναυπλίου – Δρεπανιακός Αστέρας 2-3

  • Ένωση Ερμιονίδας – Τροιζηνιακός 0-2

  • Σπέτσες – Ηρακλής Καρυάς 6-3

  • Αργοναύτης Νέας Κίου – Πανασιναϊκός 1-1

  • Μέθανα – Ποσειδών Διδύμων 1-2

  • Αριστείωνας – Κορωνίς Κοιλάδας 0-3

Άνευ αγώνα: Εθνικός Τολού – Προίτος 3-0

Ρεπό: Ασκληπιός Επιδαύρου

Η Βαθμολογία

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η 3η αγωνιστική

Η συνέχεια του πρωταθλήματος έρχεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και ώρα έναρξης στις 16:00.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ωστόσο η Ε.Π.Σ. Αργολίδας αποφάσισε τη μετάθεσή της κατά μία εβδομάδα. Έτσι, οι ομάδες καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στη δράση για τις εκκρεμότητες του προγράμματος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

  • Δρεπανιακός Αστέρας – Ένωση Ερμιονίδας

  • Ατρόμητος Παναριτίου Ναυπλίου – Σπέτσες

  • Τροιζηνιακός – Εθνικός Τολού

  • Ασκληπιός – Μέθανα

  • Πανασιναϊκός – Αριστείωνας

  • Κορωνίς Κοιλάδας – Ποσειδών Διδύμων

Άνευ αγώνα: Προίτος – Αργοναύτης Νέας Κίου 0-3

Ρεπό: Ηρακλής Καρυάς

Η Α1 Αργολίδας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τις ομάδες να επιδιώκουν θετικά αποτελέσματα και καλύτερη βαθμολογική θέση στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates