Social Icons

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ξεκίνησε η Ενωση Ερμιονίδας την Κυριακή-Δηλώσεις του Μιχάλη Καβαλιέρη.

 Στο γήπεδο της Ερμιόνης ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (20/08) το «χτίσιμο» της η ΑΕ Ερμιονίδας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και της συμμετοχής του συλλόγου μας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο προπονητής Μιχάλης Καβαλιέρης και τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισαν τους παίκτες. Όλοι τόνισαν ότι μέσω της σκληρής δουλειάς και με ομαδικό πνεύμα θα μοχθήσουν, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας.

Πριν από την προπόνηση, ο Μιχάλης Καβαλιέρης και τα μέλη της διοίκησης μίλησαν στους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός του συλλόγου μας, που είχε στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Ευστράτιο Δεστέ (νυν προπονητή και παλαίμαχο επιθετικό), ζήτησε σκληρή δουλειά, σεβασμό και ειλικρίνεια, τονίζοντας, ακόμα, ότι οφείλουν όλοι στον σύλλογο να κινούνται με βάση το οικογενειακό κλίμα. «Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, με πολλές απαιτήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε όλοι "ένα" πρώτα από όλα μέσα στα αποδυτήρια και στη συνέχεια αυτό να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, μέσω της σκληρής δουλειάς και της εργατικότητάς έρχονται τα αποτελέσματα», τόνισε ο 57χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Τρία πράγματα θέλω από όλους σας. Πρώτα από όλα να υπάρχει από τον καθένα σας σεβασμός προς όλους και όλα. Κάποιοι κοπιάζουν για να παρέχονται ιδανικές συνθήκες, ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ειλικρίνεια στις σχέσεις μας. Ό,τι σας απασχολεί θέλω να το συζητάμε και να μη μένει μέσα σας, διότι εάν συμβεί αυτό, το συγκεκριμένο θέμα θα μεγαλώνει. Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου και εμείς οι προπονητές είμαστε κοντά σας. Τέλος, όπως σας είπα, η δουλειά από όλους θα μας οδηγήσει στο να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάναμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.

Αυτό που μας ενώνει όλους είναι αυτό το έμβλημα που φοράμε στις εμφανίσεις μας. Γι’ αυτό παίζουμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό υπάρχουν οι νίκες, υπάρχουν και οι ήττες, αλλά το σημαντικό είναι να βγαίνουμε από το γήπεδο, ξέροντας ότι έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε. Από εμάς εξαρτάται να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά της διοίκησης, τα μέλη του ΔΣ, ανέφεραν στους παίκτες: «Σας ευχόμαστε σε όλους υγεία, να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα φέτος κάνει μια νέα προσπάθεια. Ο σύλλογος που ανήκετε είναι πολύ μεγάλος και έχει σπουδαία ιστορία. Να φανούμε όλοι αντάξιοι της μεγάλης ιστορίας που έχει γράψει η ομάδα μας. Όλα αυτά τα χρόνια διατηρούμαστε στις εθνικές κατηγορίες, κάτι γίνεται σωστά στην ομάδα μας. Με σεβασμό από όλους προς όλους, όλα θα γίνουν. Ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία και στο δύσκολο κομμάτι που έχουμε μπροστά μας. Με αυτοπεποίθηση, κέφι για σκληρή δουλειά στο γήπεδο, όλα θα πάνε καλά. Επιτυχίες ευχόμαστε, να έχετε υγεία και τύχη»…

Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο, με έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ έγιναν ασκήσεις και με την μπάλα.

Η προπόνηση τη Δευτέρα (21/08) θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Ερμιόνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates