Social Icons

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Πρωτοφανής λαοθάλασσα στην μεγαλειώδη εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας (Φωτό-Βίντεο).

 Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Παράταξής μας, της Δυνατής Ερμιονίδας και η πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου.

Η παρουσία του κόσμου ήταν Συγκλονιστική και Ανεπανάληπτη!

Μια πραγματική λαοθάλασσα κατέκλυσε και πλημύρισε τον αύλειο χώρο του ΓΕΛ Κρανιδίου, με αποτέλεσμα οι 1.000 καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί να μην αρκούν και πολύς κόσμος να κάθεται όρθιος.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος με ξεκάθαρο λόγο και απόλυτη σαφήνεια, παρουσίασε το σημαντικότατο έργο που έχει επιτευχθεί στον τόπο μας την τελευταία τετραετία στους τομείς της διαχείρισης των απορριμμάτων, της αποχέτευσης, της ύδρευσης, της οδοποιίας, των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, του τουρισμού, του πολιτισμού, των κοινωνικών δομών και των λιμενικών έργων.
Επίσης, παρουσίασε πολλά αναπτυξιακά έργα, τα οποία είτε βρίσκονται στην φάση της υλοποίησης, είτε στην φάση της έγκρισης της χρηματοδότησής τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Δυνατή Ερμιονίδα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και πλήρως δρομολογημένο ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη πενταετία.

Ζήτησε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία και υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι η πενταετία των μεγάλων έργων.

Με πρωτοφανή ενθουσιασμό και συγκλονιστικό παλμό, ο κόσμος επευφημούσε διαρκώς τον Δήμαρχο και με συνθήματα διέκοπτε την ομιλία του.
Στη συνέχεια ξεκίνησε την παρουσίαση των 125 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας, όπου στους 121 που έχουν ήδη ανακοινωθεί προστέθηκαν ο κ. Κολυμπάδης Παντελής από την Ερμιόνη, ελεύθερος επαγγελματίας και πρώην Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας, ο κ. Μαχαίρας Μανώλης από το Κρανίδι, Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, ο κ. Φασιλής Γιώργος από το Κρανίδι, ελεύθερος επαγγελματίας και ο κ. Φλωρής Μανώλης από την Κοιλάδα, ιχθυέμπορος, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας.

Το ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας καλύπτει όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Είναι ένα ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άξια, τίμια και ικανά στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία διαθέτουν το όραμα, την εμπειρία και τη θέληση να εργαστούν για τον κοινό σκοπό της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανό, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος  κ. Αναστάσιο Γανώση, τον Ακαδημαϊκό και πρώην Ευρωπαίο Συνήγορο του Πολίτη, κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο, τον Ομότιμο Καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Ζέρβα, τον Επικεφαλής του ΕΚΑΒ Αργολίδας κ. Βασίλη Οψιμούλη, την Διευθύντρια των ΙΕΚ Αργολίδας, κ. Δώρα Αντωνοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Επιδαύρου κ. Χρήστο Μαγγέλη, τον πρώην Δήμαρχο Ερμιόνης κ. Ανάργυρο Λεμπέση, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου Πανοσιολογιότατο Χριστόφορο Καραβία, τον Διευθυντή του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Μπόλλα, την Δημοσιογράφο του ALPHA κ. Γιώτα Κηπουρού, τον Δημοσιογράφο της ΕΡΤ κ. Γιώργο Σαρρή, τη Συγγραφέα κ. Μουρατίδου Αγγελική και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Δημήτρη Σίδερη, ο οποίος ήταν και ένας εκ των δύο παρουσιαστών της εκδήλωσης.
Πάνω από όλους όμως ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με το βροντερό, συγκλονιστικό και εντυπωσιακό παρόν τους, έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα της Μεγάλης Νίκης στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι η Ερμιονίδα επέλεξε Δήμαρχο με εμπειρία και όραμα για τον τόπο μας, επέλεξε Δήμαρχο με μεγάλα έργα, με ήθος προσωπικότητα και καθαρά χέρια.

Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι η Ερμιονίδα επέλεξε την Πρόοδο, την Ανάπτυξη και την Δημιουργία και ένα καλύτερο αύριο, Για εμάς, Για τα παιδιά μας, Για τη νεολαία μας, Για τον πανέμορφο τόπο μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ και προχωράμε μπροστά, για μια ακόμη πιο Ανεπτυγμένη και Δυνατή Ερμιονίδα.



Υ.Γ. Και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ακολουθεί το φωτορεπορτάζ της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates