Social Icons

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Α.Ο.Ερμιονίδας : Ξεκίνησε το «χτίσιμο» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24)

 «Μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι… ένα, είμαστε όλοι ίδιοι. Στόχος μας είναι η βελτίωση μέσω της σκληρής δουλειάς και της συμμετοχής όλων, θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι… καλό και να είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθειά μας». Με τα παραπάνω λόγια να ηχούν στα αυτιά των παικτών από το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) η πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος του ΑΟ Ερμιονίδας στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τα «βάσανα» και το… τρέξιμο για τους παίκτες ξεκίνησαν υπό τις οδηγίες του Άκη Καλαϊτζάκη, με στόχο το «χτίσιμο» ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ. Αυτό τόνισαν στους παίκτες τα μέλη του ΔΣ, αλλά και κόουτς Καλαϊτζάκης, με την ομάδα να έχει φέτος στη σύνθεσή ακόμα πιο πολλούς νεαρούς αθλητές.
Εκ μέρους της διοίκησης, αρχικά πήρε τον λόγο ο κ. Ευάγγελος Δημαράκης, ο οποίος μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, αναφέροντας: «Σας καλωσορίζουμε όλους στο γήπεδο και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και δυνατοί. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια, κυρίως με νεαρούς αθλητές, έχοντας στο πλάι τους και πιο έμπειρους παίκτες. Για εμάς είναι σημαντικό που στον αγωνιστικό χώρο είναι έτοιμοι για να προπονηθούν πολλοί παίκτες, αυτό μας γεμίζει δύναμη. Αξία έχει να χαιρόσαστε αυτό που κάνετε υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να υπάρχει θέληση, οικογενειακό κλίμα και σεβασμός. Καλή σεζόν σε όλους».
Στη συνέχεια ο team manager της ομάδας μας, Γιώργος Θωμάς, εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου φέτος, ενώ ζήτησε από όλους σεβασμό. «Καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε. Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε βρεθεί ως συμπαίκτες στο γήπεδο και έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές. Τώρα θα αποτελώ τον ενδιάμεσο κρίκο του αγωνιστικού τμήματος με τη διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό τις ώρες που θα είστε στο γήπεδο και θα προπονείστε, να το κάνετε με προσήλωση στον στόχο σας, έτσι θα υπάρχει βελτίωση. Με κοινό παρανομαστή στην προσπάθεια τη λέξη "σεβασμός" ανάμεσά σας, ανάμεσά μας. Τα αγωνιστικά θα τα πείτε με τον κόουτς Καλαϊτζάκη, εύχομαι τα καλύτερα. Θέλουμε να αφήνετε τον αγωνιστικό χώρο και να είστε χαρούμενοι. Μαζί μας θα είναι και ο Μιχάλης Μερτύρης ως φροντιστής, είναι και αυτός ένα με εμάς», υπογράμμισε ο Γιώργος Θωμάς.
Ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης, από την πλευρά του, στάθηκε περισσότερο σε αγωνιστικά θέματα, ζητώντας από όλους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας με ζήλο. «Με τους περισσότερους από εσάς γνωρίζομαι πολύ καλά, έχουμε παίξει και μπάσκετ μαζί, με άλλους, τους πιο μεγάλους, ήμουν συμπαίκτης ή αντίπαλος στα παρκέ. Βασικός μας στόχος είναι η βελτίωση μέσω της δουλειάς. Για να φτάσεις στην επίτευξη του στόχου, παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, αλλά η εξέλιξη είναι απαραίτητη. Όταν είμαστε στο γήπεδο, όλοι είμαστε ίδιοι, είμαστε όλοι… ένα! Στόχος μας είναι να φτιάξουμε κάτι καλό, κάτι που να μας ικανοποιεί εμάς πρώτα. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε όλοι αυτό που θέλει το προπονητικό τιμ. Αυτό που έχει σημασία είναι να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδι. Ζητάω από όλους συμμετοχή. Τις ώρες που θα είμαστε στο γήπεδο, το μυαλό μας να είναι μόνο εδώ. Ό,τι και εάν χρειαστείτε, το αναφέρετε σε μένα και στη διοίκηση», επεσήμανε ο Άκης Καλαϊτζάκης και συνέχισε: «Αυτές τις ημέρες θα κάνουμε συνεχόμενες προπονήσεις. Πριν από τους επίσημους αγώνες θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια. Πάμε βήμα-βήμα».
Στη συνέχεια οι παίκτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τους. Το «παρών» στο κλειστό της Ερμιόνης έδωσαν, ακόμα, οι Γιάννης Σκούρτης και Γιάννης Πουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates