Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Μιχάλης Βιρβίλης “Mονόδρομος η κατάκτηση της νίκης με Μαρκό-Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

 Η ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να συνεχίζει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με νέο θετικό αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία (1-1) στη Ρόδο απέναντι στον Ιάλυσο, κατακτώντας τη νίκη κόντρα στον ΓΣ Μαρκό, την Κυριακή (12/11, 15:00), για την 10η αγωνιστική, στην επιστροφή της στη φυσική της έδρας και στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

Αυτό τόνισε και ο Μιχάλης Βιρβίλης, ένας εκ των αρχηγών του συλλόγου μας, υπογραμμίζοντας ότι το ματς που ακολουθεί θα είναι δύσκολο. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ΑΕ Ερμιονίδας να επιστρέψει στις νίκες και ζήτησε από τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν και σ’ αυτή την αναμέτρηση την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών του συλλόγου μας.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Βιρβίλης υπογράμμισε στο κανάλι της ομάδας μας:

«Η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρας, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, στο πλαίσιο των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στο Μακρό, για το πρωτάθλημα.

Για εμάς αποτελεί μονόδρομο η κατάκτηση της νίκης και των τριών πόντων, πατώντας στο θετικό αποτέλεσμα που κατακτήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο, με στόχο να είμαστε αυτοί που πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέλω να κάνω μια επίκληση στον κόσμο της Ερμιονίδας, εκφράζοντας και όλη την ομάδα. Να είναι ξανά κοντά μας, και στο ματς που ακολουθεί, όπως κάνει κάθε φορά, για να μας δώσει και αυτός ώθηση, προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates