Social Icons

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ανετα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 4-1 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

 Μία άνετη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου πέτυχε η Κορωνίδα Κοιλάδας με σκορ 4-1 στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της Α1 Αργολίδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ όμως έπεσαν πάνω στον έμπειρο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο οποίος απέκρουσε δύσκολα τα σουτ των επιθετικών της Κορωνίδας.

Το σκορ άνοιξε στο 26΄λεπτό όταν ο Καλογεράκης σούταρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μποζιονέλος και στην επαναφορά ο Αν.Αλεξανδρής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.  Στο 32΄λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με ένα εκπληκτικό σουτ του Φουρνάρου στην αριστερή γωνία του Μποζιονέλου . Στο 80΄λεπτό ο Κ.Μπάζος με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μουζακιώτης με απευθείας εκτέλεση μείωσε το σκορ . Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Δ.Αλεξανδρής στο 90΄λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κορωνίς Κοιλάδας: Πλατής, Καλύβας, Σαμαράς, Παππάς, (75΄Ανανιάδης), Κιοσσές,(83΄Μπάλλα),  Γιαννακόπουλος, Μούχος, Καλογεράκης, Αν.Αλεξανδρής, Κ.Μπάζος, (81΄Δ.Αλεξανδρής),Φουρνάρος.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου : Μποζιονέλος, Νταγιάντης, Αν.Κυριακόπουλος, Μάουρης, Μπερζόι, Πίππας, Μουζακιώτης, Ηλ.Μποζιονέλος, (46΄ Μαρουλής), Κωτσογιάννης, (83΄Γεωργόπουλος), Αθ.Κυριακόπουλος, (83΄Ταραντίλης), Νάσσης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates