Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ο Δήμος Ερμιονίδας με δυναμική παρουσία στην 38η έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

 Με 431 συμμετοχές από το σύνολο του τουριστικού κλάδου άνοιξε  τις πύλες της την Παρασκευή (10/11) , η 38η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia, συγκεντρώνοντας το τουριστικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμος Ερμιονίδας  ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζετε ένα κοσμοπολίτικο «νησί»  δηλώνει και φέτος δυναμικό παρών . Συστήνεται στους επισκέπτες για την φυσική ομορφιά των δαντελωτών ακρογιαλιών , τις εναλλακτικές δραστηριότητες , ενώ έχει διακριτή θέση στον  θρησκευτικό, γαμήλιο , θαλάσσιο και αναρριχητικό  τουρισμό.

Φυσικά στην περιοχή υπάρχει ένα από τα σπουδαιότερα σπήλαια της Ευρώπης το σπήλαιο «Φράγχθι» και οι αρχαιολογικοί χώροι. 

Επίσης  προβάλλονται  τα  δυνατά  «όπλα» της περιοχής μας ,  τα τοπικά προϊόντα όπως είναι το λάδι , το ρόδι Π.Ο.Π. , το κρασί κ.α.   

Φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία ενώ οι χώρες που συμμετέχουν μαζί με την Ελλάδα, είναι 17, Κύπρος, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Τουρκία, Αρμενία, Βοσνία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ιράν, Γεωργία, Ιορδανία, Λουξεμβούργο, Φιλιππίνες και Κόσοβο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates