Social Icons

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ισόπαλη η Ερμιονίδα 1-1 με τον Ιάλυσο στην Ρόδο.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας στάθηκε «όρθια» στη Ρόδο, απέναντι στον Ιάλυσο, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (5/11), κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με σκορ 1-1, στο «Οικονομίδειο» γήπεδο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας παράμεινε αήττητη στη δεύτερη επίσκεψή της φέτος στο νησί των «Ιπποτών» (είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου) και κατάκτησε με το «σπαθί» της έναν σημαντικό βαθμό, που μπορεί να φανεί υπερπολύτιμος στην εξέλιξη του ομίλου. Ο σύλλογός μας έφτασε τους επτά πόντους και ακολουθούν δυο εντός έδρας ματς. Με την ΑΕ Ερμιονίδας να επιδιώκει στο μέλλον η βελτίωση της εικόνας να συνοδευτεί και με την κατάκτηση περισσότερων βαθμών.

Σ’ έναν κομβικό αγώνα, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο, που παρέμεινε στο +5 από τον σύλλογό μας, οι παίκτες μας έδειξαν αποφασισμένοι να φύγουν με αποτέλεσμα από την Ιαλυσό Ρόδου και κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους. Ο σύλλογός είχε καλή τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσίασε αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση και μπόρεσε, μάλιστα, να προηγηθεί σε καθοριστικό σημείο (41’) με γκολ του Τάσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ρίσκαρε, και ισοφάρισε στο 60’ με τον Κάμπα, σε φάση που «μίλησε» η ατομική ποιότητα παικτών του Ιάλυσου. Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε πραγματοποιήσει δυο αλλαγές, με στόχο να πιέσει τους αντιπάλους στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή. Στη συνέχεια, η ΑΕ Ερμιονίδας κράτησε το 1-1 και τον έναν βαθμό, προσπαθώντας να περιορίσει τους χώρους στη γηπεδούχο, ειδικά στο δεύτερο μισό του γηπέδου, πραγματοποιώντας ακόμα δυο αλλαγές…

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

13′: Ο Κάμπα με ωραία ενέργεια, για τον Ιάλυσο, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, αλλά το γύρισμα του πέρασε ανεκμετάλλευτο.

19′: Ο Τριμπόνιας επιχείρησε όμορφη μπαλιά, για την ΑΕ Ερμιονίδας, στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Αρσενίδης έστειλε την μπάλα άουτ με πλασέ.

26′: Ο Βλαχάβας πραγματοποίησε σουτ για τη γηπεδούχο, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.

41′: Γκολ για την ΑΕ Ερμιονίδας (0-1)!!! Ο Αρσενίδης έκανε παράλληλο γύρισμα από αριστερά και ο Τάσιος ανενόχλητος από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε εύστοχα, νικώντας τον Τσιγάρο.

45′: Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τον Ιάλυσο, ο Τζουανάκης πάτησε περιοχή από δεξιά, και ο Κουζούνιας απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του.

53′: Ο Γιώργου σούταρε άουτ στην κίνηση για την γηπεδούχο, μετά κάθετη πάσα του Κάμπα.

60′: Γκολ για τον Ιάλυσο (1-1)! Ο Εμπουμπά έκανε ντρίμπλα κάθετη πάσα στον Κάμπα, ο τελευταίος έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε με πλασέ.

63′: Ο Κουζούνιας έδιωξε τρομερό μονοκόμματο σουτ του Αθανασίου Π. για τη γηπεδούχο.

80′: Σουτ του Βλαχάβα, για την ομάδα της Ρόδου, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85′: Ο Κάμπα έκανε επικίνδυνο γύρισμα για τον Ιάλυσο και η άμυνά μας πρόλαβε τον Εμπουμπά.

87′: Σουτ του Τζουανάκη μέσα από την περιοχή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια για τη γηπεδούχο.

89′: Μακρινό σουτ του Τζουανάκη έφυγε άουτ για την ομάδα της Ρόδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργόπουλος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Δαφερέρα, Λαμπροπούλου, όλοι του συνδέσμου Πειραιά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κουζής (75’) και Λαλόρ (90’).

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Χατζηνικόλας (46’ Ιντρίζι), Γιώργου (78’ λ.τ. Πάνος), Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης, Βλαχάβας, Αθανασίου, Τζουανάκης, Κάμπα, Εμπουμπά.
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Δηλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας (63’ Κορακιανίτης), Πορφυρόπουλος (77’ Ζεκιράι), Αρσενίδης (55’ Λαλόρ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Φυτόπουλος (55’ Διγκόζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates