Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ανετα ο Α.Ο.Ερμιονίδας κέρδισε το Ξυλόκαστρο 88-67 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία.

 Το τέταρτο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε το απόγευμα στο κλειστό της Ερμιόνης απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Α.Ο.Ξυλοκάστρου ύστερα από την νίκη του με σκορ 88-67.

Μετά την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Κορωνίδας Λυγουριού η ομάδα του Α.Ο.Ερμιονίδας βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΣΚΑΚ με οκτώ βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας από την γραμμή των 6,75 με  κύριο πρωτεργάτη τον Σκούρα. Από την πλευρά των γηπεδούχων  ο Βλαχόπουλος ήταν αυτός που με συνοχής πόντους κράταγε κοντά στο σκορ . Το ημίχρονο έληξε με 26-26.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαναριώτης με δύο συνεχόμενα τρίποντα ανέβασε την διαφορά στους έξι πόντους (32-26) για να ακολουθήσουν άλλοι έξι συνεχόμενοι πόντοι από τους Αγρίμη-Μπινιάρη και Κοντογιάνη με την διαφορά να ανεβαίνει στο +12. Η ομάδα του Ξυλοκάστρου προσπάθησε να βρίσκεται κοντά στο σκορ με τους παίκτες τους να σουτάρουν από την γραμμή των 6,75 χωρίς επιτυχία . Τον πρώτο πόντο πέτυχαν περίπου στα μισό του δεύτερου δεκάλεπτου με τον Κατωπόδη και αυτό από μία βολή . Στην συνέχεια οι Βραχνός –Βλαχόπουλος –Μπινιάρης ανέβασαν την διαφορά στους 21 πόντους . Από το λεπτό αυτό οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με τον Κατωπόδη και τον Σκούρα να βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν μειώνοντας την διαφορά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του τρίτου δεκάλεπτου ο Βλαχόπουλος με τρίποντο και ο Μπινιάρης με δύο συνεχόμενα δίποντα ανέβασαν την διαφορά για να απαντήσουν ο Κανατάς και ο Κατωπόδης με πέντε συνεχόμενους πόντους .Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Α.Ο.Ερμιονίδας να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στους +11 65-54.

Στο ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το τέταρτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να κρατάνε την διαφορά του σκορ σε διψήφιο νούμερο .

Από τον Α.Ο.Ε. ξεχώρισαν οι Βλαχόπουλος , Αγρίμης και Μπινιάρης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Από τους φιλοξενούμενους ο Σκούρας ήταν μακράν ο κορυφαίος αφού πέτυχε 29 πόντους με επτά τρίποντα όσους οι υπόλοιποι παίκτες των φιλοξενούμενων .

Δεκάλεπτα : 26-26, 49-40,65-52, 88-67

Διαιτητές : Κουτσοδήμος, Μπάβέλας

Α.Ο.Ερμιονίδας (Α.Καλαιτζάκης): Βραχνός, 4, Λούζης 10 (1), Βλαχόπουλος 18 (4), Μαναριώτης 11 (3), Καράι 6, Αγρίμης 13 (2), Σέλλα, Μπινιάρης 11, Σκούρτης , Κοντογιάννης 9 (1), Φλεβαράκης 2, Καλογιάννης 4.

Α.Ο.Ξυλοκάστρου (Χρ.Ζαρρής) : Ρήγας Μπομπόκης 8 (2), Κανατάς 6, Χασούρας 1, Κατωπόδης 9 (1), Γιουρούκος 2, Σκούρας 29 (7), Οικονομίδης, Αδρακτάς 5 (1), Ράμμος 5 (1), Γκιόλης 2, Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates