Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Επιστροφή στο Κρανίδι με ΝΙΚΗ θέλει η Ερμιονίδα.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (11/11), με προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Μαρκό, ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/11, 15:00), στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας στοχεύει να «χτίσει» στο θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο και να φτάσει – στην επιστροφή της στη φυσική της έδρα – στη νίκη, η οποία θα της δώσει βαθιά βαθμολογική «ανάσα», ενόψει της συνέχεια του «μαραθωνίου».

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι παίκτες γνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστούν με προσήλωση και πειθαρχία στο πλάνο που έχουν δουλέψει.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο περιμένουν από τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, βοηθώντας τον σύλλογό μας, με σεβασμό στους αντιπάλους, να φτάσει στην επιτυχία.

Οι παίκτες πραγματοποίησαν το Σάββατο (11/11) κυρίως ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Επιστρέφουν ο Κάλα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, και ο Έλιοτ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι οι τραυματίες Πονηρός, Κάρδαρης και Καράι, ο οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (12/11), μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης. Aποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φυτόπουλος, Κουζής, Έλιοτ, Τάσιος, Ζεκιράι, Κουζούνιας, Λαλόρ, Τζιέρης, Αρσενίδης, Κορακιανίτης, Βιρβίλης, Κάλα, Μαμουτάι, Θαρλίς, Διγκόζης, Ψύχας, Δρόσος, Πορφυρόπουλος, Ζάββος, Τριμπόνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates