Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα: Εξαιρετικά επιτυχημένη η ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στο Λουκαΐτι!!

 Στο Λουκαΐτι συνέχισε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023, με μια εξαιρετικά επιτυχημένη  ομιλία, την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 150 άτομα, αριθμός πάρα πολύ μεγάλος για τα δεδομένα του χωριού.

Ο κ. Γεωργόπουλος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την αθρόα προσέλευσή του και  παρουσίασε το πλήθος των έργων που έχουν γίνει στο Λουκαΐτι την τελευταία τετραετία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Έγιναν αναπλάσεις δρόμων με κατασκευή σταμπωτών.
Έγιναν εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις καθ’ όλη την τετραετία, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα που μιλάμε και θα συνεχιστούν και την επόμενη πενταετία.

Ειδικά εδώ στο Λουκαΐτι και στα Δίδυμα, τα περισσότερα έργα των αναπλάσεων και της οδοποιίας χρηματοδοτήθηκαν από τα έσοδα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δηλαδή από τις Ανεμογεννήτριες.
Έτσι για πρώτη φορά, οι πιστώσεις από τις Ανεμογεννήτριες επιστρέφουν στις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας που τις δικαιούνται.

Γιατί τα προηγούμενα χρόνια τα χρήματα αυτά δεν έφταναν ποτέ στο Λουκαΐτι, παρόλο που τα δικαιούσασταν.

Έγινε επέκταση του δημοτικού φωτισμού, σε σημεία που ήταν αναγκαίο.
Στον τομέα της ύδρευσης, άμεσα επισκευάσαμε τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις της υδρομάστευσης στο "Βγέθι" και κάναμε εκτεταμένες αποφράξεις και καθαρισμούς των δικτύων ύδρευσης και των δεξαμενών.

Έγιναν εκτεταμένες αντικαταστάσεις των δικτύων ύδρευσης, σε σημεία που ήταν αναγκαίο.

Ενεργοποιήσαμε την μικρής δυναμικότητας γεώτρηση στο "Βγέθι".

Προχωράμε αυτές τις μέρες σε ανόρυξη νέας δημοτικής γεώτρησης στο "Βγέθι". Το έργο έχει ήδη ανατεθεί στον εργολάβο και μέσα στον Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί”.

Στην συνέχεια παρουσίασε το Πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας της Δυνατής Ερμιονίδας ειδικά για το Λουκαΐτι και έκανε αναφορά στην σκληρή προσπάθεια και στην επιμονή που απαιτούνται, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα και να επιλυθούν προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Στο κτήριο των Δημοτικών Σφαγείων, γίνεται η απαραίτητη ανακαίνιση και διαμόρφωση, για να εγκατασταθεί άμεσα ο κτηνίατρος που προσελήφθη μόνιμα από τον Δήμο Ερμιονίδας.

Διότι είναι ουσιαστικά αδύνατο να επαναλειτουργήσουν τα Δημοτικά Σφαγεία, δεδομένης της πολύ άσχημης κατάστασης του κτηριακού εξοπλισμού τους και της οριστικής διαγραφής τους από τα Μητρώα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Και αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος που προχθές σας έταξε ότι θα επαναλειτουργήσουν τα Σφαγεία, σας λέει απροκάλυπτα αναλήθειες.

Όπως αυτές που λέει, όταν ισχυρίζεται ότι με μια βόλτα και ένα ραντεβού που έκανε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δήθεν επέλυσε προβλήματα επιδοτήσεων όλων των αγροτών της Ελλάδας!!!
Καλά, έτσι πιστεύει ότι λύνονται τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας;

Επανειλημμένα του έχω εξηγήσει, ότι στην Αυτοδιοίκηση η υλοποίηση των έργων και η επίλυση των προβλημάτων, δεν επιτυγχάνονται με μια απλή επίσκεψη σε ένα Υπουργείο, έτσι μόνο και μόνο για να βγάλουμε καμιά φωτογραφία!!!

Ούτε αρκεί η αποστολή ενός e-mail!!

Απαιτείται στοχοπροσήλωση, κατάλληλη προετοιμασία, πλήθος ενεργειών και εγγράφων, αρκετές προσωπικές δια ζώσης επαφές και παρεμβάσεις, καθημερινό αγώνα και μεγάλο μόχθο ενάντια στα γρανάζια της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

Όπως πολύ αποτελεσματικά έπραξα εγώ την τετραετία που μας πέρασε, σε πλήθος συναντήσεων και ραντεβού που έκανα με διάφορους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων.

Όμως αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος, είτε δεν δύναται να τα κατανοήσει όλα αυτά, είτε δεν θέλει, μάλλον διότι αρέσκεται να ζει με φαντασιώσεις.”
Έπειτα έκανε αναφορά στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και ανέδειξε την ποσοτική και την ποιοτική διαφορά του από αυτά των άλλων παρατάξεων.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας και τους υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων σε διαρκή χειροκροτήματα και επευφημίες.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Γραφείο Τύπου

"Δυνατή Ερμιονίδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates