Social Icons

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Τα δοκάρια φρέναραν τον Ποσειδώνα Διδύμων με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (0-0).

 Σε ένα παιγνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους

γηπεδούχους ο Ποσειδώνας Διδύμων αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στο γήπεδο των Διδύμων .Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα 4 δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι (3 στο πρώτο ημίχρονο) και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες .Στα στατιστικά βλέπουμε ότι στις 15 τελικές στην περιοχή των φιλοξενούμενων οι 13 ήταν στην εστία.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 8΄λεπτό όταν ο Μπροδήμας σέντραρε από δεξιά , πλασέ του Κέλλη έδιωξαν οι αμυντικοί σωτήρια. Δύο λεπτά αργότερα (10΄)  ο Τρέσα με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μποζιονέλο να απογειωθεί στο «Γ» της εστίας του και να διώξει την μπάλα .Στο 12΄λεπτό ο Κέλλης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μποζιονέλου. Στο 25΄λεπτό νέο δοκάρι πάλι με κεφαλιά του Κέλλη.Στο 35΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μποζιονέλος καί πάλι απογειώθηκε στο "Γ" της εστίς του αποκρούοντας σουτ του Ανέστη Στο 38΄λεπτό ήταν η σειρά του Τσιπά να σημαδέψει το δοκάρι του Μποζιονέλου με σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Αθ.Κυριακόπουλο όταν βρέθηκε σε θέση βολής , σούταρε, για να αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια ο Αλευράς και στο 22΄λεπτό σουτ του Μουζακιώτη η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και στο 55΄λεπτό σουτ του Κέλλη η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μποζιονέλου.Στο 76΄λεπτό ο Ν.ΛΚζάρου ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγώνα σούταρε για να στείλει εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι.Στο 90΄λεπτό τετ ατετ του Κέλλη με τον Μποζιονέλο το πλασέ που έκανε έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι η μπάλα.Στο 95΄λεπτό ο Παπασταύρου σε κενή εστία δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Τριανταφύλλου και τους βοηθούς του.

Ποσειδών Διδύμων : Αλευράς, Μπροδήμας, τσούλι, Παπασταύρου, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα (75΄Ν.Λαζάρου), Α.Λαζάρου, Τσιπάς, Κέλλης, Κάλα.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου : Γ.Μποζιονέλος, Νταγιάντης, Αν.Κυριακόπουλος, Μπούρης, Μπερζόι, Πίππας, Μουζακιώτης (83΄Κουτσοδήμος), Νάσσης (95΄Νέζος), Κωτσόγιαννης (46΄Νικολίτσας), Αθ. Κυριακόπουλος (83΄Παναγόπουλος), Η.Μποζιονέλος (80΄Γεωργόπουλος).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates