Social Icons

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δεν τα κατάφερε η Ερμιονίδα στην Μύκονο-Εχασε με σκορ 3-1.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας πάλεψε στο δύσκολο εκτός έδρας – εξ αναβολής – παιχνίδι απέναντι στην

ΑΕ Μυκόνου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου 

στη Γ’ Εθνική κατηγορία, το πρωί της Τετάρτης (04/10), αλλά γνώρισε την ήττα (3-1) στα… σημεία και λόγω του… αέρα! Ο σύλλογός μας παρέμεινε με τρεις βαθμούς, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, ενώ το Σάββατο (07/10) ακολουθεί νέο απαιτητικό ματς στο γήπεδο του Παμβουπρασιακού. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας μας και το θετικό είναι πως φαίνονται, πλέον, σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Απέναντι σ’ ένα ποιοτικό σύνολο και δυνατό αντίπαλο, που δημιούργησε φάσεις, ο σύλλογός μας, σε παιχνίδι για ακόμα μία φορά ειδικών συνθηκών στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς ο αέρας ήταν «εμπόδιο» στις προσπάθειες των παικτών, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’ στην πρώτη απειλητική φάση – που «γεννήθηκε» από λάθος της ΑΕ Ερμιονίδας – της γηπεδούχου, με τους παίκτες μας να διαμαρτύρονται και για χέρι του σκόρερ Αρκούδα στο κοντρόλ.

Μέχρι εκείνο το σημείο η ΑΕ Ερμιονίδας έδειξε «διαβασμένη» και καλό πρόσωπο, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά. Ο σύλλογός μας κατάφερε, μάλιστα, έχοντας στο πρώτο μέρος τον αέρα μαζί της, να ισοφαρίσει με πανέμορφο τέρμα του Τριμπόνια στο 34’, ενώ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, στο τέλος του πρώτου ημίχρονου, όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Λαλόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα, με αποτέλεσμα να μη φτάνει η μπάλα καν στο κέντρο από το τέρμα της. Η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε, πάντως, με την ΑΕ Μυκόνου να έχει την υπεροχή, να κρατήσει το 1-1 μέχρι το 76’, όταν η γηπεδούχος σκόραρε από το… πουθενά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τον αέρα να… στέλνει ψηλά την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Διλμπέρης προσπάθησε με τις αλλαγές να βάλει «φρέσκα» πόδια, επιδιώκοντας την ισοφάριση. Τελικά, στο 87’ η ΑΕ Μυκόνου πέτυχε το 3-1, με σουτ του Πάγια από τα 25 μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Σαμαρά με τη βοήθεια και του αέρα!

Η γηπεδούχος είχε, πάντως, ακόμα δυο δοκάρια, εκτός από αυτό στο 19’, πριν από το κόρνερ από τον οποίο προήλθε το 1-0, με τον Ζγκούρι στο 41', και στο 73' μετά κόντρα της μπάλας σε αμυντικούς της ΑΕ Ερμιονίδας

Αναλυτικά:

-Η ΑΕ Μυκόνου προηγήθηκε (1-0), λοιπόν, στο 20’, όταν σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Πινέιρο, ο Αρκούδας που είχε προηγηθεί, σκόραρε με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, σε φάση που οι παίκτες μας έχασαν τα μαρκαρίσματα, ενώ ζήτησαν χέρι του σκόρερ στο κοντρόλ.

-Είχε προηγηθεί στο 19’ δοκάρι για τους γηπεδούχους, μετά από κόντρα, φάση από την οποία προήλθε το κόρνερ και στη συνέχεια το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Ψύχας έκανε λάθος πάσα, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ο Ζγκούρι πέρασε στον Μουρίκι, ο τελευταίος πάτησε περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ, αφού βρήκε στο δεξί δοκάρι.

-Στο 25’ ο Κάρδαρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας μας, η μπάλα πέρασε από τον Αρκούδα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Λαλόρ, δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το λάθος, με αποτέλεσμα ο Ντούνης να μπλοκάρει.

-Ο Πινέιρο στο 32' για την ΑΕ Μυκόνου άλλαξε παιχνίδι για τον Ράγια, ο οποίος από δεξιά έκανε πλασέ - με την μπάλα στον αέρα - με την προσπάθειά του να περνάει άουτ.    

-Η ομάδα μας πέτυχε το 1-1 στο 34’, όταν, μετά από πίεση στους αντιπάλους, ο Τράκας έκανε λάθος πάσα, πήρε την μπάλα ο Λάλορ στη μεσαία γραμμή και έβγαλε άμεσα στον Τριμπόνιας, που άφησε στην πλάτη τριών αμυντικών. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε το βολέ με το αριστερό πόδι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

-Η ΑΕ Μυκόνου βγήκε στην αντεπίθεση στο 41' από αριστερά με τον Κατσούλη, ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Ζγκούρη βγήκε πρώτος στην μπάλα και με προβλή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.    

-Στο 45’, ο σύλλογός μας θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μετά από βαθιά μπαλιά του Κάρδαρη, ο Λάλορ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της γηπεδούχου, βρέθηκε απέναντι στον Ντούνη, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕ Μυκόνου κατάφερε να βγάλει το σουτ του επιθετικού μας με το αριστερό, διώχνοντας σε κόρνερ.

-Η γηπεδούχος είχε, πάντως, ακόμα ένα δοκάρι, με τον Ζγκούρι στο πρώτο ημίχρονο.

-Οι νησιώτες απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο πρωτη φορά στο 70' με ωραίο σουτ του Πούλου, με την μπάλα να φεύγει άουτ. 

-Ο Κατσούλης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά για τη γηπεδούχο στο 73', ο Βιρβίλης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, η μπάλα βρήκε και τον Τζιέρη και κατέληξε στο δεξί δοκάρι, με τον Σαμαρά στη συνέχεια να μπλοκάρει.

-Η ΑΕ Μυκόνου, μετά από πίεση, κέρδισε δυο συνεχόμενα κόρνερ στο 76’. Στο δεύτερο εκτέλεσε ο Μουρίκι, ο οποίος έστειλε ψηλά στην περιοχή και η μπάλα… καρφώθηκε στα δίχτυα και στο δεύτερο δοκάρι, με τον αέρα «σύμμαχο»!

-Στο 79’ σουτ του Τράκα έξω από την περιοχή, για τη γηπεδούχο, μπλόκαρε ο Σαμαράς με διπλή προσπάθεια, μετά από απόκρουση με το κεφάλι του Θάρλις σε κόρνερ του Παπαθανασίου.

-Η ΑΕ Μυκόνου πέτυχε στο 87’, όταν μετά από ολιγωρία των παικτών μας, ο Μουρίκι πέρασε στον Πάγια και ο τελευταίος στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του, σκόραρε, σουτάροντας ξαφνικά και από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία, με τη βοήθεια του αέρα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Γουρέλης (συνδ. Αθηνών), ο οποίος είχε για βοηθούς τους Ζαχαρία Θεοδοσάκη (συνδ. Λασιθίου), Σπύρο Σερεβέτα (συνδ. Αθηνών).

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Χαράλαμπος Παναγούλης, Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (46’ Σπυρόπουλος), Κατσούλης, Πούλος, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη (89’ Δαχτυλίδης), Μουρίκη, Θεοδώρου (46’ Καλογερά), Πινέιρο (57’ Πάγια), Παπαδόπουλος (68’ Παπαθανασίου).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Σαμαράς, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας (80’ Κορακιανίτης-Κολύβας), Κάλα (73’ Καράι), Θάρλις (73’ Δεστές), Λαλόρ (85’ Γάτας), Τριμπόνιας, Φυτόπουλος (85’ Ζεκεράι).

Φωτό: sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates