Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ενωση Ερμιονίδας-Ρόδος 0-3.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (0-3) από τον ΑΣ Ρόδου στο γήπεδο της Ερμιόνης, την Κυριακή (1/10) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 

3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας έμεινε με τους τρεις βαθμούς και βλέπει, πλέον, τη συνέχεια, με στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο, μέσω της σκληρής δουλειά, ενώ ο Παναγιώτης Διλμπέρης έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα σε ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. 

Απέναντι σ’ έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο πρώην προπονητής μας, Μανώλης Σκύβαλος, ο σύλλογός μας κρατάει τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να «χτίσει» πάνω και σ’ αυτά στο μέλλον.

Οι παίκτες μας μέχρι και το 20’ ακολούθησαν πολύ καλά όσα είχαν σχεδιαστεί τακτικά από το προπονητικό τιμ, διάστημα που κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλό τους, η οποία έδειξε ότι αμυντικά δεν έβγαζε σταθερότητα. Σ’ αυτό το λεπτό η Ρόδος σκόραρε με τον Μίσκου, σε φάση που θα μπορούσε, πάντως, να είχε… σβηστεί από την ομάδα μας πριν καν «γεννηθεί», καθώς προηγήθηκε λάθος στη μεσαία γραμμή.

Στο επόμενο λεπτό θα μπορούσε, μάλιστα, ο σύλλογός μας να είχε ισοφαρίσει, όταν χάθηκε σημαντική ευκαιρία από τον Τριμπόνια. Το 0-1 έμεινε, πάντως, μέχρι και το ημίχρονο, με τη φιλοξενούμενη να απειλεί και για άλλο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, έχοντας και δοκάρι στο 37’ με τον Καρίκι. Αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε την ΑΕ Ερμιονίδας μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα μας μπήκε με πολύ καλή διάθεση στο δεύτερο μέρος, όταν κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ μέχρι και το 60’, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη φιλοξενούμενη να είναι πάντα επικίνδυνη με την μπάλα στα πόδια.

Τα «ελάφια» εκμεταλλεύτηκαν, όμως, στιγμές αδράνειας των παικτών μας στη συνέχεια, και με την ποιότητά τους έφτασαν σε δυο τέρματα με τον Κέρι σε μικρό χρονικό διάστημα, στο 61’ και στο 65’. Η φάση του 0-2 θα μπορούσε, επίσης, να μην είχε καν δημιουργηθεί από τον αντίπαλο, πριν ο σκόρερ βρεθεί σε θέση να απειλήσει.

Στη συνέχεια οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές. Το θετικό είναι πως και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, κυνήγησαν φάσεις μέχρι το 90’ και έδειξαν διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που κρατάει και ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά…

Οι φάσεις του αγώνα και τα γκολ

-Η ομάδα μας απείλησε στο 5’, όταν ο Θάρλις σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 12’ η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ, όταν ο Ψύχας πέρασε από δεξιά όμορφα στον Τάσιο, αυτός πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά οι αμυντικοί έκοψαν την πορεία της μπάλας.

-Ακολούθησε για τον σύλλογο μας στο 14' βαθιά μπαλιά του Βιρβίλη, η μπάλα πέρασε από την άμυνα, έγινε αποδέκτης ο Τριμπόνιας, ο οποίος προχώρησε, και σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

-Η Ρόδος απείλησε πρώτη φορά στο 17’, όταν ο Κέρι έκανε ενέργεια από τα αριστερά, οι αμυντικοί μας έκοψαν την μπάλα, και στην επαναφορά ο Καρίκι σούταρε άουτ.

-Στο 20’ έγινε το 0-1. Η μπάλα χάθηκε για την ομάδα μας στο κέντρο από τον Ζεκιράι, ο Δούμτσης βρέθηκε από τα δεξιά, πραγματοποίησε τη σέντρα, ο Μίσκου έκανε το πλασέ, και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία, αφού πρώτα κόντραρε στους αμυντικούς, αλλάζοντας πορεία.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει άμεσα, καθώς στο 21’ ο Κάλα έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από πίεση στους αντιπάλους, πέρασε στον Τριμπόνια, αυτός απέφυγε τον αμυντικό, αλλά σούταρε λίγο άουτ!!!

-Στο 30’ ο Τρόκα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ψύχας έσωσε σωτήρια στη μικρή περιοχή, διώχνοντας σε κόρνερ με προβολή, προ του Μπαρμπαρούση.

-Τα «ελάφια» απείλησαν ξανά στο 36’, όταν ο Μίσκου σούταρε μέσα από την περιοχή, κόντραραν οι αμυντικοί την προσπάθειά του. Ο Δούμτσης επιχείρησε νέο σουτ από πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, μετά από νέα απόκρουση της άμυνάς μας.

-Στο 37’ ο Δούμτσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καρίκι με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια σουτ του Μπαρμπαρούση κατέληξε κόρνερ, μετά από απόκρουση των αμυντικών.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας στο 39’ ζήτησε πέναλτι, όταν ο Τριμπόνιας βρέθηκε στο έδαφος, σε φάση που τον μάρκαρε ο Καψάλης, αλλά ο διαιτητής Τσαμούρης Αλέξανδρος (συνδ. Μεσσηνίας) έδειξε… παίζεται.

-Για τη φιλοξενούμενη ο Τρόκα έκανε τη σέντρα στο 45’ από δεξιά, ο Βιρβίλης απέκρουσε την κεφαλιά του Δούμτση, ακολούθησε σουτ του Μπαρμπαρούση που έφυγε ψηλά άουτ.

-Στο 45’+ ο Σαμαράς απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά εκτέλεση φάουλ του Κέρι, στο δεξί «γάμα» της εστίας.

-Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Κάρδαρης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, πέρασε στον Κάλα, ο οποίος δεν σούταρε άμεσα, ενώ είχε πολύ χώρο και ήταν απέναντι από το τέρμα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι αμυντικοί να κοντράρουν την προσπάθειά του.

-Στο 53’ για τη Ρόδο σούταρε ο Νικολόπουλος, και μπλόκαρε ο Σαμαράς.

-Ο Μπαρμπαρούσης πάτησε περιοχή για τα «ελάφια» στο 55’, επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βιρβίλη και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Σαμαράς.

-Για την ομάδα μας ο Φυτόπουλος εκτέλεσε φάουλ στο 57’ από δεξιά, αλλά ο Μανουσάκης μπλόκαρε την μπάλα.

-Στο 58’ η ομάδα μας έφτασε κοντά στο 1-1, όταν Φυτόπουλος και Κάρδαρης άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος βρήκε τον Κάλα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος ξεμαρκαρίστηκε και σούταρε από πολύ καλή θέση λίγο άουτ από το αριστερό «γάμα» της εστίας.

-Για τη Ρόδο ο Δούμτσης βρήκε ωραία τον Μπαρμπαρούση στο 59’, ο τελευταίος σούταρε και ο Σαμαράς έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι.

-Στο 61’ έγινε το 0-2, ενώ θα μπορούσε η φάση να είχε… σβήσει από την ομάδα μας πριν «γεννηθεί». Ο Μίσκου από δεξιά βρήκε τον Κέρι, ο οποίος ελίχθηκε, σούταρε έξω από την περιοχή και νίκησε τον Σαμαρά.

-Ο Κέρι πέτυχε το 0-3 στο 65’, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, με την άμυνά μας να μη διώχνει, και σκόραρε με γυριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην άλλη γωνία.

-Ο Κάλα για την ΑΕ Ερμιονίδας έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά στο 77’ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι, σε φάση που η ομάδα μας πήρε την μπάλα μετά από πίεση.

-Στο 81’ ο Ντιμ πέρασε κάθετη στον Μπαρμπαρούση, αλλά ο Τζιέρης πίεσε τον αντίπαλό του και ο Σαμαράς πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα.

-Ο Κορακιανίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά για την ομάδα μας στο 86’, αλλά ο Βιρβίλης έπιασε αδύναμη κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, με αποτέλεσμα ο Μανουσάκης να μπλοκάρει.

Ο διαιτητής Τσαμούρης Αλέξανδρος (συνδ. Μεσσηνίας) βρέθηκε πολλές φορές μακριά από φάσεις, έχοντας προβλήματα και στον πειθαρχικό τομέα. Σε πολλές από αυτές τις φάσεις… έχασε φάουλ υπέρ του συλλόγου μας. Αντιθέτως, στο διάστημα που το παιχνίδι δεν είχε κριθεί, σφύριζε… πολύ πιο εύκολα φάουλ υπέρ των «ελαφιών», ειδικά γύρω από την περιοχή μας. Είχε για βοηθούς τους Νικολόπουλο Παναγιώτη (συνδ. Μεσσηνίας) και Κλεπετσάνη Αθανάσιο (συνδ. Κορίνθου). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Καρίκι (40’), Νικολόπουλος (55’), Θάρλις (63’).

Οι συνθέσεις

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Σαμαράς, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας (67’ Κορακιανίτης), Θάρλις (67’ Δεστές), Κάλα (80’ Κουζής), Ζεκιράι (46’ Λαλόρ), Τριμπόνιας (79’ Γάτας), Φυτόπουλος, Τζιέρης.
ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Τρόκα, Καψάλης, Γονιωτάκης, Καρρίκι (67’ Ντιμ), Λάσκαρης (76’ Πατσιαβούρα), Δούμτσης (67’ Ζούνης), Μίσκου, Κέρι (76’ Μπουρνέλης), Μπαρμπαρούσης (83’ Ντούνιας).
ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates