Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Χωρίς Βαλαβανίδη και Πορφυρόπουλο αγωνίζεται σήμερα στην Μύκονο η Ερμιονίδα.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης, την Τρίτη (03/10), την προετοιμασία της για το δύσκολο, 

εκτός έδρας, παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, ματς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/10), στις 11:00, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα με πίστη στις δυνατότητές της, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης κρατάει τα θετικά στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες στο ντεμπούτο του, ειδικά στο τακτικό κομμάτι, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας.

Και σ’ αυτή την αναμέτρηση δεν απουσιάζουν τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γιάννης Πορφυρόπουλος συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου Κω. Εκτός παραμένει, ως γνωστόν, ο Ανδρέας Βαλαβανίδης, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο). Δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Μύκονο και οι Μεχμέτ Κλάιντι, Πάρης Ζαββός, λόγω των σχολικών υποχρεώσεών τους.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, εν όψει του αγώνα στο νησί των «ανέμων», απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σαμαράς, Μαμουτάι, Τάσιος, Ζεκιράι, Κάρδαρης, Γάτας, Βιρβίλης, Δεστές, Ψύχας, Κουζής, Θάρλις, Καράι, Κάλα, Κορακιανίτης-Κολύβας, Λαλόρ, Κουζούνιας, Τριμπόνιας, Τζιέρης, Φυτόπουλος.

Τα μέλη της αποστολής, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, έφαγαν στην Ερμιόνη και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates