Social Icons

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα :Μεγαλειώδης και συγκλονιστική συγκέντρωση στην ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλο στην Ερμιόνη το βράδυ της Πέμπτης(Βίντεο-Φωτό).

 Στο Λιμάνι της Ερμιόνης, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της “Δυνατής Ερμιονίδας”, συνέχισε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2023, σε μια μεγαλειώδη και συγκλονιστική συγκέντρωση, η οποία ξεπέρασε σε όγκο, παλμό και πάθος κάθε προσδοκία.


Ο κ. Γεωργόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τους παρισταμένους για την ενθουσιώδη παρουσία τους και την αμέριστη στήριξή τους, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την απόλυτη σιγουριά του για την Μεγάλη Νίκη που έρχεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή του 2019.

Στην συνέχεια παρουσίασε με την βοήθεια πλούσιου φωτογραφικού υλικού το πλήθος των έργων που υλοποιήθηκαν στην Ερμιόνη την τελευταία τετραετία, αναφέροντας:

· Την οριστική επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων με την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία του Δημοτικού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ερμιονίδας.

· Το οριστικό κλείσιμο του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας”.

· Την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο θα συστεγάζεται μαζί με την Εθελοντική Ομάδα αλληλεγγύης, στο πλήρως ανακαινισμένο κτήριο της Παλιάς Πυροσβεστικής στο  Κρανίδι.
 
· Την εκκίνηση των έργων κατασκευής της Μαρίνας Ερμιόνης.

· Την άμεση αποκατάσταση της δευτεροβάθμιας λειτουργίας του Βιολογικού Ερμιόνης

· Τις επεκτάσεις και τις αντικαταστάσει των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

· Την κατασκευή σταμπωτών σε πέντε δρόμους γύρω από την πλατεία Πεύκου

· Την επισκευή του παραδοσιακού πλακόστρωτου στα Μαντράκια
Την κατασκευή πεζοδρομίου μπροστά από τα κτίρια του Δημοτικού Σχολείου, των Νηπιαγωγείων και του Παιδικού Σταθμού, ώστε οι μαθητές να πηγαίνουν με ασφάλεια στα Σχολεία τους.

· Τον φωτισμό σε όλα τα πεζοδρόμια των σχολικών μανάδων της Ερμιόνης, με λαμπτήρες ηλιακών πάνελ και φωτιστικούς ιστούς inox.

· Την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στη βορειοδυτική είσοδο της Ερμιόνης, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή του πεζοδρομίου και την ανέγερση του μνημείου του πεσόντος αεροπόρου ήρωα και συντοπίτη μας, Σμηναγού Μιχαήλ Παπαμιχαήλ.
Τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις εντός της πόλης της Ερμιόνης και σε δημοτικές οδούς έξω από αυτήν.

· Την υπό δημοπράτηση η ασφαλτόστρωση ενός χιλιομέτρου του δρόμου Ξύριζα – Ομίνι Ερμιόνης και περίπου ενός χιλιομέτρου του δρόμου της Παναγίας Πλατυτέρας Ερμιόνης.
Τα έργα αυτά εκτελούνται μέσω της Αγροτικής Οδοποιίας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

· Την επισκευή και συντήρηση του Καποδιστριακού κτηρίου της Ερμιόνης, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των εγκρίσεων της μελέτης.
Την αναστήλωση, στερέωση και διαμόρφωση του χώρου του Ρωμαϊκού Ταφικού Μνημείου, που βρίσκεται υπό δημοπράτηση.

· Την αποπεράτωση του έργου αναπαλαίωσης του Ιερού Ναού Ταξιαρχών, που ξεκινάει πολύ σύντομα.

· Την υλοποίηση του προγράμματος διαγραμμίσεων για την οριοθέτηση των χώρων της λαϊκής αγοράς και των πάγκων των πωλητών και του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

· Την εγκατάσταση νέου σύστηματος αυτόματης πυρόσβεσης στο αλσύλλιο στο Μπίστι.

· Τον φωτισμό του αλσυλλίου στο Μπίστι με ηλιακά πάνελ.

· Την επισκευή και συντήρηση του Μύλου στο Μπίστι και τον φωτισμό του με ηλιακά πάνελ.

· Την επισκευή του φωτισμού στο Κρόθι και την αντικατάσταση των παλιού τύπου λαμπτήρων με νέους τύπου LED.
Τον φωτισμό του δρόμου από τον Άγιο Ιωάννη ως τα Μαντράκια με φωτιστικά LED.

· Την αναπαλαίωση και εγκατάσταση του παλιού παραδοσιακού φάρου στον βόρειο λιμάνι.

· Την εγκατάσταση και λειτουργία των πυργίσκων αυτόματης παροχής νερού και ρεύματος (pilars) στα Μαντράκια.

· Την ανακατασκευή του στεγάστρου αναμονής επιβατών στην προβλήτα του βόρειου λιμανιού.

· Την τοποθέτηση φωτιστικών ιστών στο βόρειο λιμάνι.

· Την πλήρη ανακατασκευή της γλίστρας στον Άγιο Ιωάννη.

· Την συντήρηση και αντικατάσταση των φωτιστικών ιστών και των λαμπτήρων στα Μαντράκια και στο βόρειο λιμάνι.

· Τον ελαιοχρωματισμό και την συντήρηση των φωτιστικών ιστών στο βόρειο λιμάνι και στα Μαντράκια.

· Την τοποθέτηση νέων δεστρών σκαφών, καθιστικών πάγκων inox –iroco και μικρών κάδων απορριμμάτων στα Μαντράκια.

· Την τοποθέτηση καθιστικών πάγκων inox –iroco και μικρών κάδων απορριμμάτων στο βόρειο λιμάνι.
Έπειτα, ανέλυσε το σύγχρονο, ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της “Δυνατής Ερμιονίδας” για την πενταετία 2024-2028, την εφαρμογή του οποίου εγγυάται η μέχρι σήμερα πορεία μας και ζήτησε την θετική ψήφο των συμπολιτών μας και μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία.

Ζήτησε από τους Δημότες να μην ρισκάρουν με την ψήφο τους να χαθούν τα δρομολογημένα σημαντικά αναπτυξιακά έργα της επόμενης πενταετίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Αποδείξαμε ότι έχουμε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο, με δρομολογημένα μεγάλα έργα για την επόμενη πενταετία και γι’ αυτό ζητάμε την θετική σας ψήφο. Ζητάμε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία, ώστε αυτή να είναι η πενταετία των μεγάλων έργων. Έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδοτημένα έργα άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ και δεν πρέπει να διακινδυνέψετε την υλοποίησή τους.
Δεν πρέπει να ρισκάρετε με άπειρους, ανεπαρκείς και ανίκανους διότι όπως πολύ σοφά είπε ο μεγάλος Αβραάμ Λίνκολν: Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.
Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.”

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και ανέδειξε την ποσοτική και την μεγάλη ποιοτική διαφορά του από αυτά των άλλων παρατάξεων.

Τέλος, μέσα σε διαρκή χειροκροτήματα, κόρνες, καπνογόνα, βεγγαλικά και επευφημίες, παρουσίασε πρώτα τους 13 υποψηφίους Κοινοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, στην συνέχεια τους 63 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας, έπειτα τους 8 υποψηφίους Κοινοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Θερμησίας και στο τέλος τους 8 υποψηφίους Κοινοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου,

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Γραφείο Δημάρχου
"Δυνατή Ερμιονίδα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates