Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Χωρίς Πορφυρόπουλο η Ερμιονίδα με την Ρόδο.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΣ Ρόδου την Κυριακή (01/10), στις 16:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής

του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση το Σάββατο (30/09), στο γήπεδο της Ερμιόνης, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν περισσότερο στις στατικές φάσεις. Ο 49χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Πορφυρόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα στην Κω, απέναντι στον ΑΟ Πυλίου με βαρύ διάστρεμμα και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Γιώργος Τριμπόνιας ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση στο δεξί του πόδι, γυμνάστηκε κανονικά τις δυο τελευταίες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Εκτός παραμένει, ως γνωστόν, ο Ανδρέας Βαλαβανίδης, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο) σε προπόνηση στις 14/09.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σαμαράς, Καράι, Ζεκιράι, Γάτας, Κάλα, Λαλόρ, Βιρβίλης, Κουζής, Ψύχας, Τάσιος, Κορακιανίτης, Θάρλις, Κουζούνιας, Φυτόπουλος, Δεστές, Τζιέρης, Τριμπόνιας, Κάρδαρης.

Μετά την προπόνηση ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή αγιασμού για όλα τα τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates