Social Icons

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα: Λαοθάλασσα στην ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στην Θερμησία

Στην Κοινότητα Θερμησίας συνέχισε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023, όπου τον υποδέχτηκε μια Λαοθάλασσα με ασυγκράτητο ενθουσιασμό και υπέρμετρη αισιοδοξία.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι κάτοικοι της Θερμησίας με μεγάλο παλμό και πάθος, με διαρκή ενθουσιώδη χειροκροτήματα, κόρνες, καπνογόνα και επευφημίες, αποθέωναν ασταμάτητα τον Δήμαρχό τους.
Ο κ. Γεωργόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ενθουσιώδη παρουσία του και την αμέριστη στήριξή του, τόνισε τους οικογενειακούς δεσμούς του με την Θερμησία και εξέφρασε την σιγουριά του για την Μεγάλη Νίκη που έρχεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή του 2019.
Αναφέρθηκε στο νέο πνεύμα διοίκησης που εγκαταστάθηκε στον Δήμο Ερμιονίδας την τελευταία τετραετία, με κύρια χαρακτηριστικά του την Αξιοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ανθρωπιά, τη Διαφάνεια και το Ήθος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου, εργαζόμαστε ακούραστα, με σεμνότητα, ταπεινότητα και αποτελεσματικότητα. Μακριά από κάθε είδους συναλλαγές και χωρίς τον ελάχιστο συμβιβασμό.

Και το σημαντικότερο, τα χέρια μας είναι καθαρά.

Είχα, έχω και θα έχω καθαρά χέρια.
Εγκαταστήσαμε στον Δήμο μας ένα νέο πνεύμα διοίκησης με κύρια χαρακτηριστικά του την Αξιοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ανθρωπιά, τη Διαφάνεια και το Ήθος.

Οι πόρτες του Δήμου μας είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, χωρίς αγκυλώσεις, εξαιρέσεις και διαχωρισμούς. Διοικούμε τον Δήμο Ερμιονίδας χωρίς θυμό, μίσος και εκδικητικότητα.”
Στην συνέχεια, ανέλυσε το πολύ δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκε να διοικήσει τον Δήμο μας η Δυνατή Ερμιονίδα την τελευταία τετραετία και παρουσίασε το πολύ μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε σε ολόκληρο τον Δήμο Ερμιονίδας και ειδικά στην Κοινότητα Θερμησίας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Ηλία Κατσάβελλα και την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους.
Μετά παρουσίασε το σύγχρονο, ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της Δυνατής Ερμιονίδας για την πενταετία 2024-2028, την εφαρμογή του οποίου εγγυάται η μέχρι σήμερα πορεία μας και ζήτησε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία, ώστε αυτή να είναι η πενταετία των μεγάλων έργων.

Έπειτα έκανε αναφορά στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και ανέδειξε την ποσοτική αλλά και την μεγάλη ποιοτική διαφορά του από αυτά των άλλων παρατάξεων.
Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας και τους υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Θερμησίας, μέσα σε διαρκή ενθουσιώδη χειροκροτήματα, κόρνες, καπνογόνα και επευφημίες από το πολυπληθέστατο κοινό.

Ευχήθηκε στους υποψηφίους Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία, μέσα σ’ ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, όπου θα επικρατήσουν ο διάλογος, η αξιοπρέπεια και η ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates