Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα: Η Κοιλάδα έστειλε το μήνυμα της Μεγάλης Νίκης των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 Στην Κοινότητα Κοιλάδας συνέχισε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023, σε μια σαρωτική και ανεπανάληπτη συγκέντρωση στο λιμάνι του χωριού.


Ήταν μια ομιλία σταθμός για την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, καθώς ένα πολύ μεγάλο πλήθος των συμπολιτών μας, μέσα σε κλίμα χαράς, αισιοδοξίας και άκρατου ενθουσιασμού, βρισκόταν σε συνεχή διάλογο με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, βροντοφωνάζοντας ότι η Κοιλάδα έστειλε το μήνυμα της Μεγάλης Νίκης της “Δυνατής Ερμιονίδας” στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.


Ο κ. Γεωργόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του, παρουσίασε με την βοήθεια πλούσιου φωτογραφικού υλικού, το πολύ μεγάλο έργο που έχει γίνει στην Κοιλάδα την τελευταία τετραετία, αναφέροντας:

· 
· Τις αντικαταστάσεις και επεκτάσεις των δικτύων ύδρευσης,

· Την τοποθέτηση νέων φωτιστικών, καθιστικών πάγκων και μικρών κάδων απορριμμάτων στο λιμάνι,
Τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις δρόμων,

· Τις αναπλάσεις της πλατείας του Κοινοτικού Καταστήματος και του πάρκου πλησίον της Μοναστηριού της Παναγίας,

· Την πλήρη ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς, με αντικατάσταση όλων των παλιών οργάνων από νέα όργανα πιστοποιημένης ασφάλειας, την τοποθέτηση προστατευτικού τάπητα γύρω από αυτά και την αντικατάσταση όλων των καθιστικών πάγκων,

· Τις κατεδαφίσεις των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων.

Ειδική αναφορά έκανε στην μόνιμη εγκατάσταση του Κέντρου Κοινότητας Ερμιονίδας στην Κοιλάδα και στην αποπεράτωση της ανακαίνισης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Εγκρίθηκε η πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Ερμιονίδας για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Ερμιονίδας, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα τα αιτήματα των ευπαθών ομάδων και των απόρων.

Το Κέντρο Κοινότητας Ερμιονίδας πλήρως στελεχωμένο θα λειτουργεί πλέον καθημερινά εδώ στην Κοιλάδα και θα εξυπηρετεί ολόκληρο τον Δήμο Ερμιονίδας.

Στην Κοιλάδα υπάρχει ένα έργο που ξεκίνησε το 2002 και δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, γι’ αυτό δικαίως το έχετε ονομάσει “γεφύρι της Άρτας”.
Είναι η αποπεράτωση της ανακαίνισης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, η οποία ξεκινάει πολύ σύντομα, ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως πολυχώρος πολιτισμού και παράδοσης.

Εκπονήθηκε η μελέτη του έργου και απομένει μια υπογραφή για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Γεωργίου και Λίτας Λιβανού, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για μια ακόμα φορά για την πολύπλευρη προσφορά τους στον Δήμο μας.

Μάλιστα η οικογένεια ανέθεσε και πλήρωσε δικό της μηχανικό για την εκπόνηση της μελέτης και για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, χωρίς να δώσει κάποιο χρηματικό ποσό στο Δήμο.

Και ο Δήμος Ερμιονίδας έχει ήδη δεσμεύσει στον προϋπολογισμό του 2023 το απαιτούμενο ποσό για την αποπεράτωση της ανακαίνισης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, από ιδίους πόρους.”

Έπειτα έκανε αναφορά στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και ανέδειξε την ποσοτική αλλά και την ποιοτική διαφορά του από αυτά των άλλων παρατάξεων.
Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας και τους υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας, μέσα σε διαρκή ενθουσιώδη χειροκροτήματα, κόρνες, καπνογόνα και επευφημίες.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates