Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Χωρίς Βαλαβανίδη η Ερμιονίδα στην Κώ.-Δηλώσεις Κώστα Γαλτσίδη.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι στην Κω απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, την Κυριακή (24/09, 16:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Ο Κώστας Γαλτσίδης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες να βγάζουν το πρόγραμμα με διάθεση και συγκέντρωση στα όσα τους ζήτησε, μετά και την επιτυχία της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν, κυρίως σε θέματα τακτικής, έγιναν ασκήσεις με την μπάλα, ενώ στο τέλος οι παίκτες δούλεψαν και σε στατικές φάσεις.

Ο 55χρονος προπονητής υπογράμμισε στους παίκτες ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απλοί και γρήγοροι στις σκέψεις τους, ήρεμοι στις αποφάσεις τους, παίζοντας με πίεση στον αντίπαλο, με δεδομένο ότι τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα και δύσκολα. «Στο πρώτο παιχνίδι κατακτήσαμε τη νίκη, διότι κάναμε σωστά πολλά πράγματα από αυτά που απαιτούσε το ματς, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και οφείλουμε όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όλοι μας πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας να γινόμαστε καλύτεροι, μόνο έτσι θα ανέβουμε επίπεδο με αποτέλεσμα και η ομάδα να βελτιώνεται», τόνισε, ακόμα, ο Κώστας Γαλτσίδης.

Εκτός προγράμματος παραμένει ο τραυματίας Ανδρέας Βαλαβανίδης. Μετά την προπόνηση η αποστολή έφαγε στην Ερμιόνη και στη συνέχεια αναχώρησε με τελικό προορισμό την Κω.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates