Social Icons

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Στέλιος Γάτας στην Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, με κάθε επισημότητα, την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Γάτα, ο οποίος 

αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος μας παίκτης έπαιξε, μάλιστα, ως αλλαγή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στη σπουδαία επιτυχία της ομάδας μας στο γήπεδο της Ερμιόνης, με σκορ 1-0, απέναντι στον Παναιγιάλειο για τον 3ο όμιλο. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Στέλιος Γάτας γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 2004 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε πολύ νεαρή ηλικία στους «Μπέμπηδες 2000», μία από τις πιο γνωστές ακαδημίες της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και του Άρη, αποτελώντας μέλος και των ομάδων Κ19, που μετέχουν σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ο 19χρονος επιθετικός φόρεσε ακολούθως τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, παίζοντας με την ομάδα Κ19 και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Στέλιος Γάτας υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του, την πρώτη νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα και τη συνέχεια της σεζόν:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας μου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διοργάνωση που φέτος είναι δύσκολη, πολύ πιο δυνατή και ανταγωνιστική. Έχω έρθει, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, δίνοντας το 100%. Εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου μου και μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να γίνουν πραγματικότητα και οι δικές μου φιλοδοξίες, πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Το πρωτάθλημα φέτος, όπως ανέφερα, θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό, αλλά συνάμα θα χρειαστούν και αντοχές, αφού οι αγώνες θα είναι πολλοί και σε συνεχόμενοι, πολλές φορές και σε μικρό χρονικό διάστημα. Με τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με καλό πρόσωπο και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι συνθήκες στον σύλλογο είναι άριστες, το κλίμα είναι πολύ καλό, διοίκηση, προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της ομάδας, προσπαθούν ώστε να παρέχονται στους παίκτες οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Η σεζόν θα είναι καλή, είναι στο χέρι μας αυτό να το πετύχουμε. Στο πρώτο μας παιχνίδι είδαμε ότι είχαμε και τον κόσμο μαζί μας, πετύχαμε μια δύσκολη νίκη, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Δείξαμε, όμως, ότι θέλαμε πολύ τη νίκη, είχαμε πάθος, δώσαμε το 150% των δυνάμεων μας και έτσι καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Στέλιο Γάτα, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates