Social Icons

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ευχές της Ενωσης Ερμιονίδας στον Ανδρέα Βαλαβανίδη: «Περαστικά Ανδρέα, θα επιστρέψεις πιο δυνατός»

 

Ο Ανδρέας Βαλαβανίδης υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μετά

τον τραυματισμό που είχε σε προπόνηση της ομάδας μας, στο γήπεδο

της Ερμιόνης, και το αποτέλεσμα της μαγνητικής έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος στάθηκε πολύ άτυχος λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνοντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αποκατάστασης στο τραυματισμένο του πόδι και η επιστροφή του αναμένεται μέσα στο 2024.

«Ο τραυματισμός του Ανδρέα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα μας και για τον ίδιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μέλλον και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ξανά στους αγωνιστικούς χώρους ακόμα πιο δυνατός. Καταλαβαίνουμε όλοι πως απογοητεύτηκε από αυτή την αρνητική εξέλιξη, αλλά έχει δείξει ότι είναι δυνατός χαρακτήρας, χρειάζεται υπομονή, ώστε η επανένταξή του να πραγματοποιηθεί όπως πρέπει», τα λόγια του προπονητή μας Κώστα Γαλτσίδη.

Ο Ανδρέα Βαλαβανίδης έλαβε ευχές για ταχεία ανάρρωση και από τους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Ανδρέα μείνε δυνατός, είμαστε όλοι δίπλα σου. Σου ευχόμαστε να επιστρέψεις στους αγωνιστικούς χώρους «σιδερένιος» και όσο πιο σύντομα γίνεται! Σε περιμένουμε ξανά κοντά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η άτυχη στιγμή θα σε κάνει ακόμα πιο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates