Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ποσειδώνας Διδύμων : Με εννέα νέα πρόσωπα στο νέο πρωτάθλημα και δύο επιστροφές!!

 Σε λιγότερο από 24 ώρες η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας  με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Πόρου (24/09 16:00).

Η ομάδα των Διδύμων θα έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο όσο αφορά τον έμψυχο υλικό αφού έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές του καλοκαιριού με έξι  ποδοσφαιριστές ενώ επέστρεψαν άλλοι δύο οι οποίοι είχαν φύγει για διάφορους λόγους.  

Τα δύο δυνατά ονόματα των μεταγραφών είναι του τερματοφύλακα Αργύρη Αλευρά και του μέσου Φάνη Παπασταύρου οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόντουσαν στην Κορωνίδα Κοιλάδας όπου και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αργολίδας.

Και βέβαια μια σημαντική επιστροφή είναι του Ανάργυρου Λαζάρου ο οποίος έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τον αγώνα της 03/12/2022 στον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής  με τον Ηρακλή Καρυάς στο γήπεδο Κιβερίου όπου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό .

Όμως ο Ανάργυρος Λαζάρου την φετινή χρονιά θα έχει δίπλα του και τον αδερφό του τον Νίκο Λαζάρου  οποίος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ποσειδώνα .Ο 22χρονος επιθετικός σε 51 συμμετοχές με τα χρώματα του Πορτοχελιακού και της Ένωσης Ερμιονίδας έχει σκοράρει 18 φορές.

Στις νέες προσθήκες του Ποσειδώνα θα είναι ο μέχρι πρότινος κεντρικός αμυντικός της Κορωνίδας Κοιλάδας Μάριος Ζέρια .Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένετε να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή με την εμπειρία του .

Ο τέταρτος  ποδοσφαιριστής που κάνει το δρομολόγιο Κοιλάδα-Δίδυμα είναι ο Λευτέρης Τόκας. Ο 17χρονος μέσος με τα χρώματα της Κορωνίδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο  αγωνίστηκε σε εννέα αγώνες σκοράροντας μία φορά .

Άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ του Ποσειδώνα είναι αυτή του Πέτρου Πρέγκα  ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου.

Η ομάδα του Ποσειδώνα είχε δύο επιστροφές από ποδοσφαιριστές που είχαν φύγει για διάφορους λόγους . Ο λόγος για τον 18χρονο Γιάννη Σερέτη και τον 19χρονο Χρήστο Προσίλη ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν με επιτυχία στον Δία Κορυδαλλού.

Τέλος η ομάδα του Ποσειδώνα φροντίζει και για την επόμενη ημέρα αφού έβγαλε δελτία σε τρείς νέους ποδοσφαιριστές από τα Δίδυμα τον 14χρονο Εφραίμ Κοτζαμάνη, τον Γιώργο Αντουλινάκη και Μαρικλαίν Τοπάλι.

Με όλες αυτές τις προσθήκες το έργο του Δημήτρη Κούση γίνεται πιό εύκολο όσο αφορά τις προπονήσεις. Στη προπόνση της Παρασκευής συμμετείχαν 25 ποδοσφαιριστές και το προπονητικό δίτερμα έμειναν εκτός τέσσερεις ποδοσφαιριστές.

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates