Social Icons

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ:Ο κ. Μαργέτας είναι απόλυτα συντονισμένος με τον ανώνυμο κουκουλοφόρο συκοφάντη του διαδικτύου.

 

Ο κ. Μαργέτας με σημερινή ανακοίνωσή του σχετικά με δημοσιοποίηση φωτογραφίας από

περιοδεία στο Κρανίδι των υποψηφίων συμβούλων της “Δυνατής Ερμιονίδας”, συντονίζεται πλήρως με τον ανώνυμο κουκουλοφόρο συκοφάντη του διαδικτύου, ο οποίος κρύβεται στο facebook πίσω από το ψεύτικο προφίλ “Ουράνιο Τόξο”.


Το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, ακριβώς όταν η παράταξή μας ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας και από τότε μέχρι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να διασπείρει ψέματα και συκοφαντίες και να λασπολογεί εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

Όταν θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή τους, άμεσα κινήθηκαν νομικά υποβάλλοντας μηνύσεις εναντίον αυτού του δειλού κουκουλοφόρου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Τσαμαδός και Μανώλης Φλωρής.

Ήδη με την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν εξακριβωθεί και γνωστοποιηθεί στον Κύριο Εισαγγελέα τα πραγματικά στοιχεία αυτού κουκουλοφόρου συκοφάντη, τα οποία αναμένουμε να κοινοποιηθούν και στον Δήμαρχο Ερμιονίδας, προκειμένου να προχωρήσει η προβλεπόμενη νομική διαδικασία.

Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεχόμαστε με μεγάλη χαρά, κάθε επώνυμη καλοπροαίρετη κριτική, που αποσκοπεί στη βελτίωσή μας ως Δημοτική Αρχή, με απώτερο σκοπό το καλό του τόπου μας.

Επίσης, είναι δεκτή κάθε είδους επώνυμη κριτική, η οποία βασίζεται στην αλήθεια και σε πραγματικά γεγονότα.

Δεν ανεχόμαστε όμως ψεύδη, συκοφαντίες και προσβολές, που στοχεύουν στο να θίξουν την τιμή και την υπόληψή των στελεχών της παράταξής μας και του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Μαργέτα να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές και να καταδικάσει απερίφραστα αυτόν τον ανώνυμο και δειλό συκοφάντη.

Όσον αφορά στο φαιδρό επιχείρημά του, ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με πολίτες τους οποίους έχουμε επισκεφθεί στα σπίτια τους, τον πληροφορούμε ότι κάτι τέτοιο σαφώς επιτρέπεται, από τη στιγμή που υπάρχει η συναίνεση των πολιτών που φωτογραφήθηκαν για την δημοσίευση της φωτογραφίας τους.

Είτε αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα σπίτια των πολιτών, είτε σε καφενεία, είτε σε πλατείες, είτε στους δρόμους, είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που βέβαια δεν είναι προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων Δημάρχων.

Ας κάνει τον κόπο ο κ. Μαργέτας να ψάξει στο διαδίκτυο και εκεί θα βρει πλήθος τέτοιων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την τρέχουσα προεκλογική περίοδο και τις έχουν δημοσιοποιήσει οι υποψήφιοι Δήμαρχοι όλης της Ελλάδας.

Το επιχείρημα λοιπόν, ότι δημοσιοποιούμε φωτογραφίες πολιτών μόνο από τις προεκλογικές μας συγκεντρώσεις, στερείται κάθε σοβαρότητας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού.

Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας δεν είναι σε θέση να μας δίνει ο κ. Μαργέτας.

Ας τα κρατήσει καλύτερα για τον εαυτό του και την αυλή που τον περιβάλλει.

Και θα του θυμίσουμε ποιος ξεκίνησε την τακτική του διχασμού οικογενειών, με την υποψηφιότητα που έθεσε στην παράταξή του ένας Δημότης από το Ηλιόκαστρο, αφού ο αδελφός του ήταν ήδη υποψήφιος σύμβουλος με την “Δυνατή Ερμιονίδα”.

Την τακτική αυτή συνέχισε ο κ. Μαργέτας και με άλλες υποψηφιότητες συγγενών, παρόμοιες με το παραπάνω παράδειγμα.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Μαργέτα επιτέλους να σοβαρευτεί, να αντιληφθεί ότι ηγείται μιας δημοτικής παράταξης που διεκδικεί να διοικήσει τον Δήμο μας τα επόμενα 5 χρόνια, να πάψει να είναι κατευθυνόμενο όργανο ενός συγκεκριμένου διευθυντηρίου και να μην κρύβεται πίσω από δειλούς κουκουλοφόρους συκοφάντες του διαδικτύου για να κάνει αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή.

Η ανακοίνωση του κ. Μαργέτα, με την οποία συντονίζεται πλήρως με τον κουκουλοφόρο συκοφάντη του διαδικτύου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates