Social Icons

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Δυνατή Ερμιονίδα: "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον κ. Μαργέτα"


 Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον κ. Μαργέτα και καμία κουβέντα για την

ταμπακέρα όσον αφορά το θέμα του απόλυτου συντονισμού του με τον ανώνυμο κουκουλοφόρο συκοφάντη του διαδικτύου, ο οποίος κρύβεται στο facebook πίσω από το ψεύτικο προφίλ “Ουράνιο Τόξο”.


Εμείς ουδέποτε του προσάψαμε ότι βρίσκεται πίσω από αυτόν τον δειλό ανώνυμο συκοφάντη, αλλά ότι κάνει αντιπολίτευση πλήρως συντονισμένος με αυτό το ψεύτικο προφίλ του facebook, με αφορμή μάλιστα την τελευταία ανάρτησή τους σχετικά με την δημοσιοποίηση φωτογραφιών πολιτών κατά την προεκλογική περίοδο, την οποία έκαναν ταυτόχρονα.

Και ο κ. Μαργέτας, λες και είχε την μύγα, μυγιάστηκε και αντί αυτού που τον ρωτήσαμε, μας απάντησε επικαλούμενος θεωρίες συνομωσίας, ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με το “Ουράνιο Τόξο”.

Επίσης τον καλέσαμε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές και να καταδικάσει απερίφραστα αυτόν τον ανώνυμο και δειλό κουκουλοφόρο συκοφάντη και ο κ. Μαργέτας δεν το έκανε.

Του αποδείξαμε πως το φαιδρό επιχείρημά του, ότι δήθεν απαγορεύεται η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με πολίτες τους οποίους έχουμε επισκεφθεί προεκλογικά στα σπίτια τους, δεν στέκει από τη στιγμή που υπάρχει η συναίνεση για την δημοσίευση της φωτογραφίας, των πολιτών που φωτογραφήθηκαν.

Κουβέντα και γι’ αυτό.

Το κατάπιε όπως όλες τις προηγούμενες άστοχες τοποθετήσεις και παρατηρήσεις του κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Το μόνο που έκανε ήταν να μας επισημάνει ότι αυτός συντάσσει, αναρτά και υπογράφει όλα τα κείμενά του, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη
Γεωργόπουλο, που δήθεν κρύβεται πίσω από γραφεία τύπου με τους γνωστούς – άγνωστους συγγραφείς.

Τον πληροφορούμε πως η δική μας η παράταξη έχει έναν αδιαμφισβήτητο επικεφαλής αρχηγό, τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, που μόνο αυτός κάνει κουμάντο και δίνει όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες.

Είναι αυτονόητο ότι το Γραφείο Τύπου της Δυνατής Ερμιονίδας εκπροσωπεί μόνο τον επικεφαλής της παράταξης και οποιοδήποτε δελτίο τύπου εκδίδει, έχει την απόλυτη έγκρισή του.

Αντίθετα στην παράταξη του κ. Μαργέτα, υπάρχει ένα διευθυντήριο με πολλούς αρχηγούς που κάνουν κουμάντο, οπότε είναι αναγκασμένος να υπογράφει προσωπικά ο ίδιος τα κείμενά του.

Διότι εάν τα υπέγραφε το ανύπαρκτο γραφείο τύπου της παράταξής του, τότε οι Δημότες δεν θα γνώριζαν ποιος απ’ όλους τους αρχηγούς τα συνέταξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates