Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Από την Ενωση Ερμιονίδας στον Α.Π.Σ.Πάτραι ο Κοσμάς Λαλούσης.

 

Ποδοσφαιριστής του Α.Π.Σ.Πάτραι  είναι εδώ και δέκα περίπου ημέρες ο Κοσμάς Λαλούσης .Ο

18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης Ερμιονίδας και Κορωνίδας Κοιλάδας ξεκινάει μία νέα ποδοσφαιρική καριέρα στα Αχαϊκά γήπεδα με την φανέλα του Α.Π.Σ.Πάτραι  ομάδας της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας. Να ενημερώσουμε ότι ο Κοσμάς έχει μεταγραφεί στην ομάδα του Α.Π.Σ. Πάτραι  με την μορφή δανεικού από την Ένωση Ερμιονίδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις πανελλήνιες του καλοκαιριού πέρασε ηλεκτρολόγος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών  στην Πάτρα και βρίσκεται μαζί με τον αδερφό του Αναστάση  

Ήδη με την ομάδα έχει αγωνιστεί και στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας πρώτα με τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου τον οποίο η πατρινή ομάδα κέρδισε άνετα με σκορ 4-1 και τον Λαλούση να αγωνίζεται και τα 90 λεπτά στην θέση του στόπερ λόγω απουσιών της Πατρινής ομάδας .

Στο σημερινό ντέρμπι των Πατρών, ΑΠΣ Πάτραι και Αρης Πατρών παρουσία περίπου 2000 !! θεατών οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0. Ο Λαλούσης αγωνίστηκε και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα με το Νο 19 στην θέση του αμυντικού μέσου και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του αγώνα..

Τον σημερινό αγώνα για μία ακόμα φορά παρακολούθησε ο πατέρας του μαζί με τον πρώην προπονητή της Κορωνίαδς Κοιλάδας Θανάση Τσιρόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates