Social Icons

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Αγγελική Λούμη-Γιαννικοπούλου : "Σας ζητώ να μου δώσετε ξανά την δύναμη να προσφέρω στην Ερμιονίδα που αγαπώ, όπως έπραξα μέχρι σήμερα!"

 Καλημέρα σας!

Και σε αυτόν τον αγώνα, ζητώ την στήριξή σας!
Η ψήφος στις εκλογές είναι ο σημαντικότερος τρόπος συμμετοχής μας σε μια δημοκρατική κοινωνία και ένα δικαίωμα που θα πρέπει να αξιοποιούμε με υπευθυνότητα.
Η ψήφος είναι η επίσημη έκφραση της στήριξής μας προς μια απόφαση, έναν υποψήφιο ή μια παράταξη.
Ψηφίζοντας στις Δημοτικές Εκλογές, ασκούμε το δημοκρατικό δικαίωμά μας να λαμβάνουμε μέρος στις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας.
Ψηφίζουμε με λογική σκέψη και σωστά κριτήρια, στηρίζοντας την παράταξη που γνωρίζει τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου, που θέτει στόχους και προτεραιότητες. Την παράταξη που θα μπορεί να δώσει άμεση λύση στα επείγοντα προβλήματα του τόπου.
Στις Δημοτικές Εκλογές πρέπει να ξέρουμε ποιους και γιατί τους ψηφίζουμε.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά.
Κάποιοι ψηφίζουν με συναισθηματικά κριτήρια, επιλέγοντας κάποιον συγγενή ή φίλο ή γνωστό τους. Αρκετοί είναι και αυτοί που περιμένουν από άλλους να τους υπαγορεύσουν το τι θα ψηφίσουν και μερικοί ψηφίζουν με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό οικονομικό τους όφελος ή το βόλεμα. Στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι το συναίσθημα και το συμφέρον δεν είναι σωστά κριτήρια επιλογής, γιατί οι τοπικές κοινωνίες δεν προστατεύονται με αυτό τον τρόπο.
Ας αναλογισθούμε ποια παράταξη και ποιοι άνθρωποι μπορούν να φέρουν εις πέρας τη δουλειά με υπευθυνότητα και ενδιαφέρονται πρώτα για το σύνολο.
Ποιοι μπορούν να εργασθούν, να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν έχοντας τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρουν έργο. Επίσης, ποια ήταν η προηγούμενη δράση τους και τι έχουν να επιδείξουν μέχρι σήμερα.
Αυτοί δε που απέχουν από την εκλογική διαδικασία έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, αφού με την απουσία τους επιτρέπουν στους άλλους να διαχειρίζονται τη ζωή τους. Ας μην επιτρέψουμε λοιπόν να υπάρχουν κάποιοι που ελπίζουν στη χαλαρότητα, στην άγνοια και την αφέλεια του εκλογικού σώματος.
Σας ζητώ να μου δώσετε ξανά την δύναμη να προσφέρω στην Ερμιονίδα που αγαπώ, όπως έπραξα μέχρι σήμερα!
Θέλουμε την Ερμιονίδα ψηλά, εκεί ακριβώς που της αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates