Social Icons

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

O Σέρβος Ιγκόρ Άντουνιτς στην Ενωση Ερμιονίδας (Βίντεο-Φωτό)

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ιγκόρ Άντουνιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ (Σερβία), ομάδα που είναι στην 1η θέση στον όμιλό της (Vojvodina) στη γ’ κατηγορία (4 γκρουπ) της Σερβίας.

Ο Ιγκόρ Άντουνιτς γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1998 στη Σουμπότιτσα της Σερβίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Για πρώτη φορά θα παίξει ποδόσφαιρο σε σύλλογο εκτός της πατρίδας του.

Ο 25χρονος παίκτη μας κατάφερε να ξεχωρίσει στα τμήματα υποδομής της ΦΚ Σπάρτακ Σουμπότιτσα και έτσι έφτασε να παίζει στην ομάδα Κ-19 του συγκεκριμένου συλλόγου, που αγωνιζόταν στην α’ κατηγορία της Σερβίας. Το καλοκαίρι της περιόδου 2017-18 μετακόμισε ως δανεικός στη ΦΚ Φένιξ και στα μέσα της ίδιας σεζόν επέστρεψε στη ΦΚ Σπάρτακ Σουμπότιτσα, συνεχίζοντας αρχικά στο τμήμα Κ-19. Άμεσα πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Τελικά, την ίδια σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΦΚ Μπάτσκα (γ’ κατηγορία), ως δανεικός από τη ΦΚ Σπάρτακ Σουμπότιτσα, ώστε να πάρει παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στη Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ, στην οποία έμεινε έως και τη περίοδο 2020-21, παίζοντας στη γ’ κατηγορία της χώρας του για δυο χρονιές. Το καλοκαίρι του 2021 βρέθηκε στη ΦΚ Στάνισιτς, αλλά άμεσα η Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ τον έφερε πίσω, βοηθώντας την να πρωταγωνιστεί στον όμιλό της στη γ’ κατηγορία τόσο τη σεζόν 2021-22, όσο και φέτος (2022-23) μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο τρέχον πρωτάθλημα, που τη βρήκε στην κορυφή.

Ο Ιγκόρ Άντουνιτς υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για την άφιξή του στην Ελλάδα και τη νέα πρόκληση της καριέρα του:

«Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην ΑΕ Ερμιονίδας και στην Ελλάδα και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εκτός της χώρας μου. Όλοι στην ομάδα με έχουν υποδεχτεί ζεστά και όπως έχω διαπιστώσει αγαπούν το ποδόσφαιρο, προσπαθούν για το καλύτερο, ώστε εμείς οι παίκτες να έχουν τις ιδανικές συνθήκες.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με τους προπονητές μας, ώστε ο σύλλογος να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά. Τρέφω μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα. Οι λαοί μας έχουν, άλλωστε, πολλά κοινά…

Έζησα αγώνα στην έδρα μας, η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, είναι πολύ όμορφο οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίζουν, ειδικά στο γήπεδό μας, όπου δεν έχουν χάσει».

Ιγκόρ Άντουνιτς καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates