Social Icons

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Αλλη μία απώλεια για το Αργολικό ποδόσφαιρο. "Εφυγε" εν ώρα αγώνα ο Θεοδόσης Σαράντης. Οι ανακοινώσεις σωματείων της Αργολίδας.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή Σωτήρη

Δανούση και 24 ώρες αργότερα το Αργολικό ποδόσφαιρο δέχτηκε άλλο ένα πιό δυνατό χτύπημα με τον θάνατο του 45χρονου ποδοσφαιριστή του Προίτου Θεοδόση Σαράντη μέσα στο γήπεδο εν ώρα άγώνα  της ομάδας του με τον Εθνικό Τολού.

Σήμερα η ΕΠΣ Αργολίδας εις ένδειξη πένθους  ανέστειλε όλες τις   αθλητικές δραστηριότητες( προπονήσεις Προεθνικών Ομάδων Κ-14, Κ-16, φιλικοί αγώνες, προπονήσεις ομάδων, προπονήσεις club) που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Την επόμενη αγωνιστική 03-04/02/2023 σε όλους τους αγώνες της Ένωσής μας θα τηρηθεί 1(ενός λεπτού) σιγή  και όλες οι ομάδες θα αγωνισθούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ας δούμε πώς αποχαιρέτησαν κάποιες ομάδες από την Αργολίδα τον Θεοδόση Σαράντη μέσω δελτίων τύπου. 

Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Ο Πρόεδρος  και το ΔΣ της Ένωσης με βαθιά οδύνη αποχαιρετούν τον ποδοσφαιριστή Σαράντη Θεοδόσιο, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα Προίτος- Εθνικός Τολού. 

Στην οικογένεια του εκλιπόντα εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή  μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε στο Θεό να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

Ενωση Ερμιονίδας

Η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας εκφράζει στους οικείους του ποδοσφαιριστή Θεοδόση Σαράντη τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του 

κατά τη διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού για την Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας.

Όλα τα μέλη του συλλόγου μας εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για το τραγικό γεγονός. Το ποδόσφαιρο μας θρηνεί την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Προίτος Νέας Τίρυνθας

Το Διοικητικό Συμβούλιο οι ποδοσφαιριστές , οι προπονητές και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΠΣ Προίτου, εκφράζει την οδύνη όλων μας για την ξαφνική απώλεια του φίλου και ποδοσφαιριστή μας Σάκη Σαράντη. Ο θάνατος του αποτελεί σοκ και πόνο για όλους μας.
Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του και τους αγαπημένους του.
Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας φίλε Σάκη.
ΓΠΣ Προίτος Νέα Τίρυνθας

Ερμής Κιβερίου

Από όλη της οικογένεια του Ερμή Κιβερίου συλλυπητήρια στους οικείους του ποδοσφαιριστή Σάκη Σαράντη καθώς και στην ομάδα του Προίτου Νέας Τίρυνθας.

Εις ένδειξη πένθους με απόφαση της ΕΠΣ Αργολίδας όλες οι αθλητικές δραστηριότητες για σήμερα αναστέλλονται. 

Ατρόμητος Παναριτίου-Ναυπλίου

Επώδυνος ο αποχαιρετισμός σε ένα δικό μας παιδί. Ο Σάκης Σαράντης τίμησε την ομάδα μας με την προσφορά του, φόρεσε τη φανέλα της, αγωνίστηκε και διακρίθηκε για το ήθος του και την συνεργατικότητά του. Αγάπησε το ποδόσφαιρο που δεν το εγκατέλειψε ποτέ, μέχρι την τελευταία του πνοή.
Θα μας λείψει το χαμόγελό σου Σάκη.
Ο Ατρόμητος Παναριτίου δεν θα λησμονήσει ποτέ την ανιδιοτελή συνεισφορά σου στους αγώνες του και την βοήθειά σου όποτε την χρειάστηκε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εθνικός Τολού

Σήμερα τα λόγια είναι περιττά.
Σήμερα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παιχνίδια.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες σε ένα από τα γεγονότα που δεν περιμένεις να συμβεί ποτέ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Σήμερα χάσαμε έναν φίλο.
Σήμερα χάσαμε έναν συμπαίκτη.
Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα από τότε που ξεκινήσαμε όλοι να ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα.
Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα.
Σύσσωμη όλη η οικογένεια του Εθνικού Τολού εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας Θ.Σ.
Σήμερα όλο το αργολικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Δρεπανιακός Αστέρας

Το ΔΣ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του αθλητικού σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ, εύχονται ολόψυχα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την ομάδα, του Σάκη για την πρόωρη απώλειά του

Κεραυνός Λάλουκα

Η διοίκηση του κεραυνού λαλουκα ο προπονητής οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας με θλίψη συμπαραστέκομαστε και συλυπουμαστε .την οικογένεια του αδικοχαμένου σακη .και όλη την ποδοσφαιρική ομάδα .του προιτου..

Αγροτικός Αστέρας Μπόρσια

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την ομάδα του ποδοσφαιριστή του Προίτου. Δεν χωρούν λόγια... Ευχή όλων μας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό. Εντός και εκτός γηπέδων.

Τροιζηνιακός

Μια απώλεια ζωής φαντάζει ό,τι πιο άδικο, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει μέσα σε ένα αγωνιστικό χώρο σε έναν νέο άνθρωπο.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
Η οικογένεια του Α.Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου ΣΑΡΑΝΤΗ Θεοδόση, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει έχοντας ένα ευλογημένο παράδεισο

Αργοναύτης Νέας Κίου

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον χαμό του ποδοσφαιριστή Σάκη Σαράντη και στελνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Αθλητικός Ομιλος Υδρας

Είναι στιγμές που τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία αξία.
Είναι στιγμές που καταλαβαίνεις ότι το πιο σημαντικό γκολ στην ζωή σου είναι η υγεία.
Είναι στιγμές που τα λόγια σταματούν...
Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια του Θ.Σ. και στην ομάδα του Προίτου. Συλλυπητήρια.

Κορωνίδα Κοιλάδας

Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας , νιώθει την ανάγκη να εκφράσει κι αυτή , τη βαθιά θλίψη για τον άδικο κι απρόσμενο χαμό του ποδοσφαιριστή Θεοδόσιου Σαράντη , εν ώρα αγώνα στο γήπεδο Δρεπάνου.
Εκφράζουμε επίσης τα θερμά κι ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του , καθώς και στην ομάδα του Προίτου. Κουράγιο.
Υ.Γ. Θα μπορούσε να συμβεί ξανά οπουδήποτε , σε οποιανδήποτε.
Ας ληφθούν επιτέλους τα μέτρα που απαιτούνται πραγματικά , ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή σε αγωνιστικό χώρο.
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Παναυπλιακός 2017

Η οικογένεια του Πανναυπλιακού είναι συντετριμμένη από τον άδικο χαμό του Σάκη Σαράντη και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους εύχεται κουράγιο. Καλό παράδεισο Σάκη

Κεραυνός Ιρίων

Η οικογένεια του Κεραυνού θρηνεί την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή, του Σάκη Σαράντη που φόρεσε την φανέλα της πριν κάποια χρόνια ,εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του( στη φώτο διακρίνεται πιτσιρικάς τότε στην κάτω σειρά ο δεύτερος από αριστερα)

Παμμετοχικός

Όλη η οικογένεια του Παμμετοχικού εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Θεοδόση Σαράντη ο οποίος έφυγε άδικα από την ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα Προίτος- Εθνικός Τολού.
Καλό παράδεισο Σάκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates