Social Icons

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Τσόφλιος:«Συνέχεια στην καλή μας εικόνα» (βίντεο)

 Ο Γιώργος Τσόφλιος τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ώστε η ΑΕ Ερμιονίδας να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και στις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Ο 27χρονος επιθετικός, που έχει πάρει το… όπλο του τις τελευταίες αγωνιστικές και μέσω της ομαδικής δουλειάς καταφέρνει να σκοράρει, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλή πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (30/01) στην εκπομπή «ΣΠΟΡ στο Ionian» του «IONIAN TV» και στον δημοσιογράφο Διονύση Μπινιώρη…

Ο έμπειρος στράικερ με το τέρμα του στο 2-0 απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, βρήκε δίχτυα για 5η σερί αγωνιστική, ενώ μετράει συνολικά έξι γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Γιώργος Τσόφλιος μίλησε για την πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας και τη νίκη της Κυριακής (29/01) στο πρόσφατο αργολικό ντέρμπι, ενώ έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως η ομάδα μας έχει νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

«Καλησπέρα, να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία», υπογράμμισε αρχικά ο 27χρονος επιθετικός και στη συνέχεια ανέφερε για τον αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και την επιτυχία της ομάδα μας:

«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, καθώς ήταν και ένα αργολικό ντέρμπι. Θα έλεγα πως την τελευταία εβδομάδα υπήρχε ένα κλίμα ανυπομονησίας για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ευτυχίσαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε αυτό με μία καλή εμφάνιση, με μία πειστική εμφάνιση θα έλεγα, καθώς παίξαμε με εννιά παίκτες για ένα μεγάλο διάστημα».

Ακολούθως ο έμπειρος στράικερ υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕ Ερμιονίδας η παρουσία νεαρών παικτών στο ρόστερ της, επισημαίνοντας:

«Συνεχίζουμε… Η πορεία της ομάδας είναι καλή, η συγκομιδή βαθμών είναι πάρα πολύ καλή. Απλά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτής της ομάδας φέτος είναι πως στην 20αδα του τελευταίου παιχνιδιού με τον Φοίνικα, συμμετείχαν 10 παιδιά που είναι κάτω των 20 ετών. Θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό στη φετινή ομάδα, κάτι που συνδυάζεται με τη καλή συγκομιδή βαθμών, ώστε στο τέλος να μην έχουμε προβλήματα σχετικά με την παραμονή μας».

Σχετικά με το πρωτάθλημα και το πόσο αμφίρροπο είναι, κάτι που δείχνουν και οι μικρές… αποστάσεις που χωρίζουν τις ομάδες, ο Γιώργος Τσόφλιος σχολίασε:

«Το γεγονός πως είμαστε στην 5η θέση με επτά βαθμούς διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού και τον Παναργειακό και πέντε από την κορυφή, τα λέει όλα, δείχνει πόσο δύσκολο είναι το φετινό πρωτάθλημα. Παρατηρούμε φέτος ότι σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και ειδικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο, το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και οι όμιλοι είναι πιο δύσκολοι».

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, ο σέντερ φορ του συλλόγου μας τόνισε:

«Το παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη είναι ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια ομάδα που έχει… πατήσει στην πρώτη θέση. Θα έχουμε να κάνουμε και ένα μακρινό ταξίδι και το λέω αυτό, διότι όλα παίζουν ρόλο. Η ομάδα μας προετοιμάζεται ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Να αναφέρουμε ότι ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς υπάρχει αγωνιστική και μεσοβδόμαδα, ενώ έχουμε και ματς για το Κύπελλο Αργολίδας, ξανά απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, αναμέτρηση που θα είναι και αυτή ανταγωνιστική.

Η ομάδα ενισχύθηκε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα και να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μια καλή συγκομιδή βαθμών. Κάτι που θεωρώ ότι μας αξίζει, καθώς έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο στον πρώτο γύρο. Οπότε και η καλή συγκομιδή βαθμών θα είναι η αξιοποίηση του καλού ποδοσφαίρου που παίζουμε».

Ερωτηθείς για τη σημαντική βοήθεια του κόσμου, την παρουσία του στο γήπεδο και το όμορφο ποδόσφαιρο που παρουσιάζει ο σύλλογος ο Γιώργος Τσόφλιος ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος είναι κοντά μας. Οι νίκες μας προσφέρουν και ένα καλό κλίμα σε όλη την περιοχή της Ερμιονίδας. Περιοχή που είναι μικρή, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος, ο κόσμος έρχεται και βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο κόσμος θα συνεχίζει να έρχεται να μας βλέπει από κοντά και εμείς θα συνεχίζουμε να τον κάνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates