Social Icons

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Η Ποδοσφαιρική Αργολίδα θρηνεί το παλαίμαχο διαιτητή Σωτήρη Δανούση. Οι ανακοινώσεις των σωματείων

 Θλίψη προκάλεσε στην ποδοσφαιρική Αργολίδα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παλαίμαχου διαιτητή Σωτήρη Δανούση ο οποίος έφυγε από την ζωή το Σάββατο (28/01).
Υπήρξε διαιτητής και βοηθός Β' Εθνικής κατηγορίας, όπως και Βοηθός Α' Εθνικής Κατηγορίας. Μετά το τέλος της εν ενεργεία δράσης του διατέλεσε για πολλά χρόνια παρατηρητής διαιτησίας Β' και Γ' Εθνικής, όπως και ήταν μέλος των επιτροπών Διαιτησίας επι σειρά ετών.

ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας,  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου διαιτητή Σωτηρίου Δανούση για τον αδόκητο χαμό του.

Στη μνήμη του θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες της αγωνιστικής 28-29 Ιανουαρίου ενός λεπτού σιγή. 

Επιτροπή Διαιτητών Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή ενας από τους λίγους διαιτητές της Ένωσης μας, που προσέφερε τις υπηρεσίες του, ως αξιολογημένος σε Εθνικές Κατηγορίες, για πολλά χρόνια στο χώρο της Διαιτησίας ποδοσφαίρου. Υπήρξε διαιτητής και βοηθός Β' Εθνικής κατηγορίας, όπως και Βοηθός Α' Εθνικής Κατηγορίας. Μετά το τέλος της εν ενεργεία δράσης του διατέλεσε για πολλά χρόνια παρατηρητής διαιτησίας Β' και Γ' Εθνικής, όπως και ήταν μέλος των επιτροπών Διαιτησίας επι σειρά ετών. Το σώμα των διαιτητών της Ένωσης μας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στους οικείους του. Σωτήρη καλο παράδεισο...

Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" αποχαιρετά σήμερα το Σωτήρη Δανούση. Ο επί σειρά ετών διακεκριμένος και αγαπητός σε όλους μας διαιτητής Σωτήρης ταξίδεψε στο φως.
Τεράστια η προσφορά του στο σώμα της Αργολικής διαιτησίας και του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ενωση Ερμιονίδας

Η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Σωτήρη Δανούση και τη βαθύτατη θλίψη όλων των μελών της ομάδας μας για τον χαμό του παλαιού διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Σωτήρης Δανούσης ήταν από τους λίγους διαιτητές της Αργολίδας, που προσέφερε τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια, ως αξιολογημένος σε Εθνικές Κατηγορίες. Υπήρξε διαιτητής και βοηθός Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπως και βοηθός Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά το τέλος της εν ενεργεία δράσης του, διατέλεσε για πολλά χρόνια παρατηρητής διαιτησίας Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν μέλος των επιτροπών Διαιτησίας επί σειρά ετών.

Παναργειακός

΄Έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί ο παλαιός διαιτητής του συνδέσμου Αργολίδας Σωτήρης Δανούσης.Ο Σωτήρης Δανούσης υπήρξε αξιολογημένος διαιτητής Β εθνικής και βοηθός Α εθνικής για αρκετά χρόνια. Μετά το τέλος της καριέρας του διετέλεσε παρατηρητής διαιτησίας Β κ Γ εθνικής καθώς και μέλος επιτροπών διατησίας. Ο Παναργειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ερμής Κιβερίου

Η σημερινή ημέρα δυστυχώς σημαδεύτηκε από μια πολύ δυσάρεστη είδηση… ο Σωτήρης Δανούσης, επί χρόνια διαιτητής στα Αργολικά γήπεδα αλλά και στις μεγαλύτερες κατηγορίες, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Όλη η οικογένεια του Ερμή Κιβερίου εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήρια προς τους οικείους του.

Παναυπλιακός 2017

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Σωτήρη Δανούση, πρώην διαιτητή του Συνδέσμου διαιτητών Αργολίδος. Υπήρξε αξιολογημένος διαιτητής Β’ εθνικής και βοηθός Α’. Η οικογένεια του Πανναυπλιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια του η μνήμη.

Κεραυνός Ιρίων

Σήμερα η διατησια της αργολιδας έγινε φτωχότερη,καθώς έφυγε από την ζωή ένας από τους καλύτερους διαιτητές του νόμου, ο πρόεδρος και το Δ.Σ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Ατρόμητος Παναρ.Ναυπλίου

Η οικογένεια του Ατρομήτου Παναριτίου αποχαιρετά με απέραντη θλίψη τον Σωτήρη Δανούση και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.   Υπήρξε πραγματικός υπηρέτης της διαιτησίας και πρόσφερε τα μέγιστα στο χώρο του Αργολικού ποδοσφαίρου. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως φίλο. Καλό Παράδεισο.

Το ψήφισμα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας αφού συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, μετά από εισήγηση του προέδρου σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο

του μέλους μας ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΑΝΟΥΣΗ και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρο Αργολίδας, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν που υπηρέτησε επί σειρά πολλών ετών την Αργολική και Ελληνική Διαιτησία και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και βελτίωσή της.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

     Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

     Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη Συγκέντρωση των μελών.

     Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου.

     Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

     Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος στο σύλλογο     « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ».

     Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

     Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


                                     Για τον Σ.Δ.Π. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                              

 

        Δημήτρης   Μπέγκος                                 Βασιλική  Τσατσούλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates