Social Icons

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Με πολλές απουσίες στην Μυτιλήνη η Ερμιονίδα.

 Για τη Λέσβο αναχώρησε η αποστολή της ΑΕ Ερμιονίδας το πρωί της Παρασκευής (03/02),

μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασία της για το εκτός 

έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αιολικό το Σάββατο (04/02, 15:00), στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν από την ομάδα μας, αλλά στην αποστολή υπάρχει πίστη ότι μπορεί να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και έτσι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Θοδωρής Γιακαλής, που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, υπογράμμισε: «Η ποιότητα τον ποδοσφαιριστών του Αιολικού και η βαθμολογική του θέση δείχνουν τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού.

Ταξιδεύουμε στην Μυτιλήνη γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Δουλέψαμε πολύ μαζί με τους συνεργάτες μου και τα παιδιά μας πάνω σε αυτές, ώστε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αργύρης Τζιέρης, Ίλσι Κάλα, Γιάννης Φερεκίδης και ο Δημήτρης Κουζής, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή μετά τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω.

Ο Βασίλης Μηλιώτης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι του από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του λίγο πριν από το ματς…

Η αποστολή πέταξε για το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου το μεσημέρι της Παρασκευής (03/02) και ακολούθως θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates