Social Icons

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Σπύρος Κάλα από τον Ποσειδώνα Διδύμων στην Ενωση Ερμιονίδας .

 Την τρίτη χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας. Ο λόγος για τον 16χρονο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή Στίβι Κάλα από την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων .

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου και το καλοκαίρι του 2021 υπογράει την πρώτη του συνεργασία με την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας με την οποία αγωνίστηκε σε 11 αγώνες πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας. Το επόμενο καλοκαίρι του 2022 η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων θα τον εντάξει στο έμψυχο υλικό της .Θα αγωνιστεί σε 15 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Αργολίδας σκοράροντας δύο φορές.

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Σπύρο και οχι Στίβι όπως είναι το κανονικό του όνομα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ερμιονίδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στίβι Κάλα, ο οποίος αγωνιζόταν  στον Ποσειδώνα Διδύμων.

Ο Στίβι Κάλα γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2006. Αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα.

Ο 16χρονος παίκτης εντάχθηκε το 2014 στις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου, σύλλογος στον οποίο έμεινε για επτά χρόνια. Την περίοδο 2021-22 έκανε το πρώτο «άλμα» στην καριέρα του, καθώς μετακόμισε στην Κορωνίδα Κοιλάδας, παίζοντας στην α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας, «γράφοντας» 11 συμμετοχές με τον συγκεκριμένο σύλλογο. Το περασμένο καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα του Ποσειδώνα Διδύμων, συνεχίζοντας να παίζει στην α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας. Κατάφερε, μέχρι τώρα στη σεζόν 2022-23, να πραγματοποιήσει με την τελευταία ομάδα του 13 συμμετοχές και να πετύχει δυο γκολ.

Ο Στίβι Κάλα τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη μεταγραφή του στον σύλλογό μας και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και γνωρίζω ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσουν τα… δύσκολα και αυτό που έχω να κάνω, είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, δικαιώνοντας και τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους. Το επίπεδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι πιο υψηλό, αλλά αυτό μόνο ως κίνητρο μπορεί να το δει κάποιος. Οφείλουμε όλοι στην ομάδα να δουλεύουμε με θέληση και ζήλο, με στόχο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας.

Ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει σε έναν παίκτη, αφού έτσι μπορεί να γίνει καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχει ποιότητα και επιθυμούμε αυτό να παρουσιάζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέσω της σκληρής δουλειάς. Μπορούμε να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, δίνει άλλο… χρώμα στο γήπεδό μας, μας προσφέρει έξτρα δύναμη. Μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει πολύ τον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα συνεχίσουν να μας ενισχύουν με τη δυναμική τους παρουσία».

Στίβι Κάλα καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕ Ερμιονίδας παρουσία του προέδρου Χρήστου Ντούβα και του Φραντζέσκου Δημαράκη (μέλος του ΔΣ), από τους οποίους παράλαβε και τη νέα του εμφάνιση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates