Social Icons

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Και ο Θεοδόσης Γκαμάνης στην Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θεοδόση Γκαμάνη, ο οποίος έχει,

στη μέχρι τώρα καριέρα του, παραστάσεις από τα γήπεδα της Γερμανίας και από την ομάδα του Ατρόμητου.

Ο Θεοδόσης Γκαμάνης γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 2003 και αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας. Μόλις στα έξι του χρόνια έπαιξε μπάλα στον Αχιλλέα Περαίας, στην ομάδα της περιοχής που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Λόγω του ταλέντου του βρέθηκε στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ πριν πατήσει τα 10 χρόνια, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον πήρε στις ακαδημίες για την Κ-10.

Στη συνέχεια μετακόμισε στις ακαδημίες των Bebides 2000, ομάδα στην οποία ξεχώρισε, παίζοντας 4,5 χρόνια και έτσι ήρθε η… προαγωγή του. Κατέκτησε, παράλληλα, ένα πρωτάθλημα στην ΕΠΣ με την μικτή Μακεδονίας, ενώ είχε, γενικότερα, επιτυχίες με τις μικτές ΕΠΣΜ.

Ο Ατρόμητος Αθηνών ήταν η ομάδα, που αποφάσισε να τον φέρει στα 15 του στην Αθήνα, για να αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παίζοντας αρχικά στην Κ-17. Το ντεμπούτο του Θεοδόση Γκαμάνη με την ομάδα του Περιστερίου δεν άργησε να έρθει και έτσι στις αρχές Φλεβάρη του 2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League U17, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την Κ-17 του Ατρόμητου και ως αρχηγός αγωνίστηκε 20 παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ έδωσε και δυο ασίστ, κατακτώντας με την ομάδα του την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης. Έτσι ακολούθησε η προαγωγή του στην Κ-19 του Ατρόμητου, τμήμα στο οποίο κατάφερε, επίσης, να ξεχωρίσει. Με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να έρθει η… αλλαγή στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι ο Θεοδόσης Γκαμάνης άφησε τον Ατρόμητο και πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει για το εξωτερικό και τη Γερμανία. Η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία ήταν η Νιούχοφ (SV 1910 Neuhof), σύλλογος στον οποίο πήρε παιχνίδια στην δ' κατηγορία, πριν επιστρέψει στη χώρα μας για την ΑΕ Ερμιονίδας.
Ο Θεοδόσης Γκαμάνης τόνισε στο «ermionidafc.gr» μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον σύλλογό μας και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Γνωρίζω ότι η ΑΕ Ερμιονιδας είναι από τις καλές και οργανωμένες ομάδες του ομίλου μας αλλά και γενικότερα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όπως έχω διαπιστώσει, με την οργάνωση που υπάρχει στον σύλλογο, μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Είναι πολύ θετικό για έναν παίκτη να του προσφέρονται οι συνθήκες που χρειάζονται για να αγωνιστεί και να εξελιχθεί.

Το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο είναι ανταγωνιστικό και απαιτητικό. Η ομάδα έχει ένα σοβαρό πρόσωπο και είναι φανερό πως γίνεται σωστή δουλειά σε όλους τομείς.

Ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω, ώστε όλοι μαζί – σύλλογος, παίκτες, προπονητές και κόσμος – να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας μας ότι θα δώσω το 110% των ικανοτήτων μου. Σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας και την στήριξη που υπάρχει από τους φιλάθλους μας θα δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και έτσι δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων στον σύλλογο και των φιλάθλων μας».

Θεοδόση Γκαμάνη καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Ο Θεοδόσης Γκαμάνης υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕ Ερμιονίδας παρουσία του προέδρου Χρήστου Ντούβα και του Φραντζέσκου Δημαράκη (μέλος του ΔΣ), από τους οποίους παράλαβε και τη νέα του εμφάνιση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates