Social Icons

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Βασίλης Αθανασόπουλος (διαιτητής) :22 χρόνια νόμιζα τα είχα δεί ολα.....Σεβαστείτε τη ΖΩΗ για να σας σεβαστεί κ αυτή.

 Με αφορμή τον θάνατο του Θεοδόση Σαράντη ο διαιτητής του αγώνα Προίτος-Εθνικός Τολού

Βασίλης Αθανασόπουλος  έκανε το δικό του σχόλιο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε τι έγραψε ο 38χρονος Ναυπλιώτης ρέφερι...

"Εχθές καθώς γύριζα στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου σκέφτηκα ότι τίποτα απολύτως δεν έχει αξία αν δεν σέβεσαι την ζωή σου. Ήμουν παρόν στο χθεσινό παιχνίδι που ο φίλος μας ο Σάκης ξεψύχησε στο γήπεδο καθώς ήμουν ο διαιτητής του αγώνα.

22 χρόνια Διαιτητής νόμιζα ότι τα είχα δει ολα...που να φανταστείς όμως ότι θα σου τύχει το χειρότερο. Πολλά μπορούμε να πούμε για το ΑΝ υπήρχε απινιδωτής και το τι θα γινόταν ΑΝ υπήρχε.

Το μεγαλύτερο θέμα τη δεδομένη στιγμή είναι ΕΝΑ : ΚΑΝΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΟΛΟΙ!!!

Μην κάνετε απλά ένα καρδιογράφημα και μια απλή εξέταση στον παθολόγο για να πάρετε την κάρτα υγείας για την συμμετοχή σας!!! Σεβαστείτε τη ΖΩΗ για να σας σεβαστεί κ αυτή!!! Μην παίζετε με αυτά, σκεφτείτε ότι έχετε οικογένειες, παιδιά, συζύγους και γονείς. Ως διαιτητές εμείς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος κάνουμε υποχρεωτικό τεστ κοπώσεως, υπέρηχο καρδιάς αλλά και καρδιογράφημα παρόλο που κάθε Αύγουστο γκρινιάζουμε επειδή βαριόμαστε να πάμε, όμως αυτό μας έχει σώσει στην κυριολεξία.

Εύχομαι σε όλους να είστε υγιείς και να χαμογελάτε όπως και ο Σάκης που ήταν από τα καλύτερα παιδιά που γνωρίσαμε. Κουράγιο στην οικογένεια του, στην ομάδα του Προίτου και σε όλους εμάς που θα μας λείψει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates