Social Icons

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Αιολικός-Ερμιονίδα 3-0.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (3-0) στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης από τον Αιολικό το
Σάββατο (04/02) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σε ματς που η ομάδα μας μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, και να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα σ’ έναν δυνατό και ποιοτικό - ειδικά από τη μέση και μπροστά - αντίπαλο που αυτή τη στιγμή είναι στην 1η θέση.

Η ομάδα μας παρέμεινε στην 5η θέση με 19 βαθμούς (5-4-3/11-11) και στρέφει το βλέμμα της στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Πανηλειακό την Τετάρτη (08/02, 15:00) για την 13η αγωνιστική.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, που αγωνίστηκε «πληγωμένη» λόγω των απουσιών της (4), έβαλε την μπάλα κάτω, οι παίκτες που έπαιξαν για τον σύλλογό μας δημιούργησαν φάσεις, αλλά αυτό που τους έλειψε ήταν το γκολ… Με τους Άντουνιτς, Γκαμάνη, Μαστοράκη και Στ. Κάλα να κάνουν ντεμπούτο.

Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και το 1-0 με σουτ του Μακρή, στο 21’, αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, με τον σύλλογό μας να μπαίνει δυνατά στο ματς. Στο 29’ η ομάδα μας έχασε, μάλιστα, μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν είχε δοκάρι με τον Τρέσα, σε φάση που… κρύφτηκε η μπάλα. Ο Αιολικός σκόραρε, μάλιστα, σε καθοριστικό σημείο (39’), το δεύτερο τέρμα (2-0) ξανά με σουτ, αυτή τη φορά από τον Κανελλόπουλο, ενώ σε άλλες δυο φάσεις «μίλησε» ο Πονηρός. 

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Ερμιονίδας τα έδωσε… όλα για να μειώσει στο σκορ και έτσι να μπει ξανά στο παιχνίδι, δημιουργώντας τελικές, αλλά το γκολ δεν ήρθε και λόγω του τερματοφύλακα Μουζάκη. Η γηπεδούχος δεν θα ήταν υπερβολή, εάν λέγαμε, ότι απείλησε από το 82’ και μετά, όταν έκανε το 3-0 ο Ντινιωτάκης σε αντεπίθεση, σε περιπτώσεις που «κράτησαν» Πονηρός και άμυνα. Για τον σύλλογό μας μας ακυρώθηκε, μάλιστα, γκολ από τον Άντουνιτς στο 60’, μετά από κάθετη μπαλιά του Τσόφλιου, με τον α’ βοηθό Ιωάννου (συνδ. Εύβοιας) να ελέγχεται για την υπόδειξη οφσάιντ στον σέρβο μεσοεπιθετικό, σε πολύ καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού. 

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

-Ο Κοτσοβός σέντραρε από δεξιά στο 9’, ο Καννελόπουλος δεν έδιωξε σωστά, και η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια από τα αριστερά. Ο τελευταίος έκανε την προσποίηση, αλλά σούταρε άουτ από πλάγια θέση με το αριστερό πόδι.

-Στο 10’ ο Αποστολόπουλος στόπαρε μέσα στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Κανελλόπουλου από δεξιά, έκανε το γυριστό σουτ και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Πονηρός.

-Ο Κοτσοβός στο 12’ πέρασε πολύ ωραία μπαλιά στον Τσόφλιο στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο 27χρονος επιθετικός σούταρε συρτά και άουτ από το δεξί δοκάρι, υπό την πίεση των αμυντικών.

-Για τον Αιολικό στο 16’ η μπάλα έφτασε, από τα αριστερά, στον άξονα για τον Δερμιτζάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ και ο Πονηρός έδιωξε σε κόρνερ, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

-Ο Δερμιτζάκης σέντραρε από αριστερά στο 19’ για τη γηπεδούχο, απομάκρυνε με το κεφάλι ο Βιρβίλης, στη συνέχεια ο Στεφάνοβιτς έπιασε το βολέ πριν η μπάλα σκάσει στον αγωνιστικό χώρο, και έφυγε ψηλά άουτ.

-Στο 21’ έγινε το 1-0 για τη γηπεδούχο. Ο Μακρής έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής από δεξιά, σούταρε με το αριστερό του πόδι, στέλνοντάς την πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

-Στο 29’ η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Άντουνιτς σέντραρε από δεξιά και ο Κανελλόπουλος έδιωξε με δυσκολία. Ο Τρέσα που έγινε κάτοχος της μπάλας, έπαιξε το 1-2 με τον Τσόφλιο και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η «στρογγυλή θεά» βρήκε χαμηλά στο αριστερό δοκάρι.

-Στο 38’ η ομάδα μας άλλαξε πολύ ωραία την μπάλα, με τον Τσόφλιο να βρίσκει τον Τρέσα, ο οποίος πέρασε στον Μηλιώτη και ο τελευταίος στον Νικολόπουλο. Αυτός βρήκε όμορφα τον προωθημένο Μαστοράκη, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

-Η γηπεδούχος σκόραρε στο 39’ το 2-0. Η μπάλα από τα αριστερά έφτασε στον άξονα και έξω από την περιοχή στον Δερμιτζάκη, ο οποίος βρήκε τον Κανελλόπουλο. Ο τελευταίος σούταρε από δεξιά και μέσα στην περιοχή, νικώντας τον Πονηρό…

-Η ΑΕ Ερμιονίδας απείλησε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 47’ ο Μηλιώτης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Άντουνιτς έπιασε μονοκόμματο σουτ από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 54’ ο Μηλιώτης πήρε για την ομάδα μας την μπάλα από αριστερά και πέρασε στον Μαστοράκη, ο οποίος ελίχθηκε ωραία, έδωσε στον Τρέσα, και ο τελευταίος σούταρε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

-Εκτέλεση φάουλ του Τρέσα για τη φιλοξενούμενη στο 58’ έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

-Στο 60’ ο Τσόφλιος πέρασε για την ΑΕ Ερμιονίδας ωραία κάθετη μπαλιά στον Άντουνιτς, ο οποίος από δεξιά έφυγε στην πλάτη των αμυντικών, μπήκε στην περιοχή, σκόραρε, με πλασέ, αλλά ο α’ βοηθός Ιωάννου σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ, απόφαση για την οποία ελέγχεται.

-Για τον Αιολικό στο 61’ ο Αντωνίου πέρασε στα δεξιά στον Μακρή, ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα, έδιωξε ο Βιρβίλης, ενώ πέρασε η μπάλα από τον Δερμιτζάκη. Στη συνέχεια ο Αντωνίου βρήκε ξανά μέσα στην περιοχή τον Δερμιτζάκη, ο οποίος έκανε επιθετικό φάουλ στον Καράι, με τον τελευταίο να έχει καλύψει την μπάλα. 

-Ο Μηλιώτης για την ομάδα μας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στο 66’, αλλά ο Τριμπόνιας, που πήδηξε προς την μπάλα μαζί με τον Μωραΐτη (απέκρουσε με το κεφάλι) υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ από τον α’ βοηθό Ιωάννου.

-Στο 67’ ο Κοτσοβός για τον σύλλογό μας έκανε επικίνδυνη πάσα προς την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε, χωρίς να εκμεταλλευτούν τη φάση οι επιθετικοί μας.

-Ο Τρέσα έγινε κάτοχος της μπάλας στο 76’ για την ΑΕ Ερμιονίδας στο ύψος της περιοχής, μετά από προσπάθεια του Τριμπόνια από τα δεξιά και κόντρα σε αμυντικό, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Μουζάκης έσωσε δύσκολα την εστία του και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Κανελλόπουλος.

-Στο 82’ ο Αιολικός έφτασε στο 3-0, όταν η μπάλα, μετά από αντεπίθεση, έφτασε στον Ντινιωτάκη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος σκόραρε με σουτ, παρά το τάκλιν και την πίεση από τον Νικολόπουλο.

-Στο 87’ ο Άνθης για τη γηπεδούχο έγινε κάτοχος της μπάλας από κλέψιμο στον Καράι, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και πλάγια, σούταρε και ο Πονηρός απέκρουσε με το πόδι του. Στη συνέχεια νέο σουτ από τον Αννιτσάκη κόντραρε στον Καράι και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕ Ερμιονίδας.

-Στο 90’+3 ο Ντινιωτάκης για τον Αιολικό πέρασε στον Άνθη, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή και ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τουλούμης (συνδ. Εύβοιας) με α’ βοηθό τον Ιωάννου (συνδ. Εύβοιας) και β’ βοηθό τον Βασιλείου (συνδ. Βοιωτίας). Όπως αναφέρθηκε ο α’ βοηθός ελέγχεται για την υπόδειξη οφσάιντ στον Άντουνιτς, όταν ο σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε μετά από πάσα του Τσόφλιου...

Οι συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (76’ Ντινιωτάκης), Ποτουρίδης, Μωραΐτης, Γκαντσίερ, Αντωνίου (82’ Νικολάου), Δερμιτζάκης (66’ Μουκίδης), Μακρής, Αποστολόπουλος (76’ Ανθής), Στεφάνοβιτς (76’ Αννιτσάκης)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κοτσοβός, Μηλιώτης, Βιρβίλης, Γκαμάνης (43’ Καράι), Νικολόπουλος, (88’ Κάλα Στ.), Τριμπόνιας, Μαστοράκης (88’ Λαντίκας), Τσόφλιος, Τρέσα, Άντουνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates