Social Icons

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Χορευτική Ομάδα Δήμου Ερμιονίδας : Το Σάββατο γιορτάζουμε τα 23 χρόνια .... και έρχόμαστε στην αίθουσά μας για μία .....ξεχωριστή παράσταση.

 Στις 2/2/2000 η πρώτη μας πρόβα!!! Η βαρκούλα μας ξεκίνησε από τους μικρούς κολπίσκους και τα γραφικά λιμανάκια της Ερμιονίδας, άνοιξε πανιά δειλά δειλά σε πελάγη και θάλασσες, όρμηξε σε ωκεανούς!!! Ποιος να το πίστευε ..

Εξάλλου "Ελπίς γαρ η βόσκουσα τους πολλούς βροτών" είπε ο Σόλων, "η ελπίδα τρέφει τους πάντες" και κάπως έτσι με οδηγό την ελπίδα κινήσαμε κι εμείς στους ατραπούς της παράδοσης και του λαϊκού μας πολιτισμού!!! Τολμηρό το εγχείρημα, αλλά κάπως έτσι οι ατραποί έγιναν λεωφόροι με θυσίες, πίστη, ιδρώτα και πάνω απ' όλα με αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης, όλων των εμπλεκομένων φορέων!!!
2/2/2023...
23 χρόνια μετά...
Και τώρα τι κάνουμε;
Συνεχίζουμε δυνατά με το ίδιο όραμα, με την ίδια δίψα, με τις ίδιες αξίες κι αδιαπραγμάτευτες αρχές όχι από εγωισμό, αλλά γιατί αυτό επιτάσσει η λαϊκή μας παράδοση.
Μεγαλώνουμε και γινόμαστε σοφότεροι, γιορτάζουμε και το διασκεδάζουμε με τα μέλη μας, τους γονείς και τους φίλους της Χορευτικής μας Ομάδας!!!
Γλέντι όπως παλιά...
Φέρνουμε τα μεζεδάκια από τα σπίτια μας κι ερχόμαστε στην αίθουσά μας Σάββατο 4 Φεβρ. 21:00 , όχι για πρόβα, αλλά για μια διαφορετική παράσταση. Να τσιμπολογήσουμε παρέα με όλους εσάς που μας στηρίζετε ανελλιπώς, να χορέψουμε, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια με το κρασάκι και να ευχηθούμε μακροημέρευση κι επιτυχίες με υγεία και γερά πόδια!!
Καλή μας αντάμωση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates