Social Icons

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα γαι τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Αίαντα Γαστούνης.

Με προπόνηση στο γήπεδο Κρανιδίου ολοκλήρωσε η ΑΕ Ερμιονίδας το πρωί της Τρίτης (20/12) την

προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/12, 15:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε στους παίκτες για τη σημασία του ματς. Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με την μπάλα, με έμφαση και στην τελική προσπάθεια.

Ο 55χρονος προπονητής υπογράμμισε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλείας: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αποτελεί μονόδρομος το αποτέλεσμα. Η λέξη «κομβικό»… ηχεί λίγη μπροστά στη σπουδαιότητα του ματς.

Οι παίχτες μας το έχουν καταλάβει αυτό και θεωρώ ότι αύριο θα τα δώσουν όλα. Ο αγώνας διεξάγεται καθημερινή, αλλά θέλουμε ο κόσμος να μας ενισχύσει και σ’ αυτό το παιχνίδι, αποτελώντας τον… 12ο παίχτης μας. Ενωμένοι, με πίστη και ενεργό πνεύμα θα τα καταφέρουμε».

Ο Γιώργος Τριμπόνιας εξέτισε την ποινή του και είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Εκτός παραμένει ο Μόρι Κεϊτά, ο οποίος απουσίασε και από τον προηγούμενο αγώνα, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή στον τραυματισμένο του πόδι.

Ο Μάρκος Στεφανίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα το μεσημέρι της Τετάρτης (21/12), λίγο πριν από τη σέντρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates