Social Icons

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Εντυπωσιακός ο Ποσειδώνας κέρδισε στα Δίδυμα τον Αργοναύτη Νέας Κίου με 5-1.

Εντυπωσιακός ο Ποσειδώνας στα Δίδυμα κερδισε τον Αργοναύτη Νέας Κίου με 5-1. Για τους

γηπεδούχους τρία τέρματα πέτυχε ο Χρήστος Κέλλης και δύο ο Φοίβος Τσιπάς. Αυτός ήταν και ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσει το 2022 στο γήπεδό του ο Ποσειδώνας αφού ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς είναι εκτός έδρας και συγκεκριμένα την Τετάρτη στο Κιβέρι με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή .


Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συνάντησης ήταν ο Κέλλης ο οποίος έκανε χατ τρικ και ο Τσιπάς ο οποίος πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα της συνάντησης .Όμως ο μαέστρος του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Μπροδήμα ο οποίος είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδας. Δεν θα πρέπει να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφού ήταν και αυτοί εκπληκτικοί . Ο Γιάννης Αποστόλου έδειξε ότι αποτελεί εγγύηση για την εστία αφού όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και «έσβηνε» κάθε επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων . Επίσης η αμυντική γραμμή της ομάδας εάν εξαιρέσουμε την άτυχη στιγμή του γκολ ήταν εξαιρετική . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Α1 με δέκα γκολ παθητικό. Στο κέντρο ο Κλάιντι Κάλα , ο Στ.Κάλα , ο Α.Αποστόλου και ο Τρέσα ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στο πέμπτο γκολ έκαναν μεγάλο παιγνίδι .
Μόλις στο 11΄η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Τσιπά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μποδήμα από δεξιά .
Στο 45΄λεπτό ο Κέλλης «έφυγε» από αριστερά , μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καλαλά ο οποίος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ . Την εκτέλεση ανέλαβε ο «συνήθης» ύποπτος (Μπροδήμας) στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κέλλη ο οποίος μέσα από ένα όμιλο παικτών έκανε το 2-0.
Στο 39΄λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έδιωξε εκπληκτικά ο Καλαλάς για τους φιλοξενούμενους .
Στο 60΄λεπτό ο Μπροδήμας πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και με μία μαγική κάθετη μπαλιά «τρύπησε» την άμυνα των φιλοξενούμενων βγάζοντας τον Τσιπά απέναντι από τον Καλαλά και αυτός με ένα κεραυνό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Τρία λεπτά αργότερα ο Στ.Κάλα με μία πολύ ωραία ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε κάθετη στον Κέλλη ο οποίος από αριστερά με δυνατό σουτ έκανε το 4-0.
Στο 72΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνάς μας ο Δριμούρας με μακρινό σουτ έκανε το 4-1.
Όμως το ωραιότερο γκολ του αγώνα το φύλαγε ο Κέλλης για το φινάλε του αγώνα . Στην συγκεκριμένη φάση ο Τρέσα με τον Μπροδήμα «έκρυψαν» την μπάλα. Ο Τρέσα πίσω από το κέντρο με ωραία μπαλιά έκοψε στον Μπροδήμα και αυτός έδωσε πάλι στον Τρέσα ο οποίος σαν βέλος είχε φτάσει έξω δεξιά στην περιοχή του Αργοναύτη , την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κέλλη ο οποίος με πλάτη στην εστία έπιασε ένα καταπληκτικό «ψαλιδάκι» στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα .
Η διαιτησία του Τριανταφύλλου και των βοηθών ήταν άψογη.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης (696΄Τσούλι), Daniel, Σκαλτσάς, Κλ.Κάλα, Τρέσα, Στ.Κάλα, Α.Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς (88΄Κονδύλης)


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates