Social Icons

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Στο ρελαντί η Κορωνίδα Κοιλάδας 3-0 τον Ηρακλή Καρυάς(Βίντεο)

 Με μία άνετη νίκη στο γήπεδό της αποχαιρέτησε το 2022 η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας αφού κέρδισε την νεανική ομάδα του Ηρακλή Καρυάς με 3-0 ένα σκορ που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι για άλλη μία φορά παρατάχθηκαν χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές , όμως και όσοι έρχονται από τον πάγκο δείχνουν ετοιμοπόλεμοι .  Από την Κορωνίδα έλλειπαν για διάφορους λόγους οι Αλευράς, Σαμαράς,Ζέια, Μπασιμακόπουλος, Μέγας και Α.Οψιμούλης.

Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους έγινε στο 10΄λεπτό όταν σε γύρισμα του Αλεξανδρή μέσα στην περιοχή , η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής Μανούχος έδειξε το σημείο του πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαλούσης όμως ο Μουτζούρης έπεσε στην αριστερή γωνία και απέκρουσε. Στο 24΄λεπτό ο Γιαννακόπουλος μπήκε από αριστερά και έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι όπου ο Μπάζος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 36΄λεπτό ο Ελένης σέντραρε από δεξιά , ο Αλεξανδρής έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ταραντίλης σε κενή εστία με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 40΄λεπτό ο Ελένης με ένα πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση ΄στειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μουτζούρη κάνοντας το 3-0.

Κορωνίς Κοιλάδας : Κάλα, Ελένης, Μπάζος (68΄Α.Αποστόλου), Λάβρενιουκ, Ι.Οψιμούλης (55΄Τσερίκου), Κιοσσές, Γιαννακόπουλος (55΄Τόκας), Λαλούσης (68΄Φλωρής), Παπασταύρου, Αλεξανδρής, Ταραντίλης (63΄Μπάλα).

Ηρακλής Καρυάς : Μουτζούρης, Μαυράς, Θεοδωρακόπουλος, Λάζης (67΄Μήτσουλας), Τζάνος, Πέπα, Σουλελές (46΄Πίκουλης), Συρεγγέλας (63΄Βαμβακάς), Μπέλμπα, Παγούδης (67΄Μερμίγκης), Μάκαρης.

Βίντεο















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates