Social Icons

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Τήρων Αγ.Θεοδώρων -Αργοναύτης Νέας Κίου 70-68. Εκτός από την ομάδα του Τήρωνα κέρδισε και το μπάσκετ της ΕΣΚΑΚ.

 Σε ένα αγώνα διαφήμιση για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ που έγινε σε ένα κατάμεστο «Κρομμυώνιο»  από φιλάθλους και των δύο ομάδων, ο Τήρων Αγίων Θεοδώρων κέρδισε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων για την δέκατη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας  τον Αργοναύτη της Νέας Κίου με σκορ 70-68.

Η ομάδα της Νέας Κίου μπήκε δυνατά στον αγώνα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ για 15΄. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πλησίασαν το σκορ κλείνοντας το ημίχρονο στο +1(37-38).

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Τήρωνα αύξησε τη διαφορά, ωστόσο η ομάδα της Νέας Κίου έβγαζε διαρκώς αντίδραση μη καταθέτοντας τα όπλα  για να έρθει το τρίποντο του Δανίκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού που ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της ομάδας της Κορινθίας.

Οι γηπεδούχοι μετά το φινάλε του παιγνιδιού έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν   (ομάδες, κόσμος, διαιτητές) σε αυτό το παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ της Αργολιδοκορινθίας ~ ενός ντέρμπι κορυφής αντάξιο των προσδοκιών, ενώ ευχήθηκαν και  Καλές γιορτές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η ομάδα του Τήρων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους της που γέμισαν το γήπεδο αναφέροντας : «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που γέμισαν το Κρομμυώνιο και με τη φωνή τους βοήθησαν την ομάδα μας, στηρίζοντας τους αθλητές μας ~ τους Γιώργους μας, τον Θοδωρή, τον Δικαίο και όλους όσους συμμετείχαν και κατέθεσαν τη ψυχή τους σήμερα στο γήπεδο ~ σε αρκετές στιγμές μέσα στο παιχνίδι όταν το χρειάστηκαν.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντιδράσεις από την ομάδα της Νέας Κίου η οποία ευχαρίστησε τον Τήρωνα για την άψογη φιλοξενία που είχε  και ευχήθηκαν  εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος, σε όλα τα σωματεία, τους αθλητές, προπονητές, φιλάθλους και διαιτητές καλές γιορτές με υγεία!

Επίσης ιδιαίτερη μνεία έγινε στους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στους Αγίους Θεοδώρους . τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Άρχισε να γίνεται κουραστικό αλλά πως να μην ευχαριστήσεις τα αδέρφια μας που ακολουθούν το καραβάκι παντού; Σας ευχαριστούμε μάγκες, σας στεναχωρήσαμε σήμερα αλλά θα σας χαρίσουμε πολλές χαρές ακόμα!!!»

Τέλος σε ανάρτησή του στα social media ο προπονητής της ομάδας     Νάσος Μιχαλόπουλος  δήλωσε: «Έφτασε η δέκατη αγωνιστική για να χάσουμε! Είμαστε στενοχωρημένοι! Δώσαμε και χαρά όμως σε κάποιους ( δεν εννοώ τον αντίπαλο). Κάτι είναι και αυτό! Αναλαμβάνω την ευθύνη! Προχωράμε όλοι μαζί όπως τόσα χρόνια! Μόνο περηφάνια για τους παίκτες μου και την διοίκηση της ομάδας! Ένα ευχαριστώ και μια συγνώμη για αυτό τον κόσμο είναι λίγο! Συνεχίζουμε, ιδρώνοντας αυτή τη βαριά φανέλα!»

 Τα στοιχεία είναι από τις σελίδες του Τήρων Αγίων Θεοδώρων και Αργοναύτη Νέας Κίου στο Facebook .Επίσης και οι δηλώσεις είναι από το προφίλ του κ.Μιχαλόπουλου στο Facebook .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates